Jump to content
POLITISTI.ro

Detalii privind NewsBot


Administrator

Recommended Posts

  • Administrator

Am implementat un robot (sau prescurtat bot) ce preia in mod automat stirile si comunicatele publicate pe site-ul www.comunicare.mai.gov.ro.

Fiecare stire/comunicate postate pe site-ul Directiei de Informare si Relatii Publice a MAI, va fi preluata automat si de catre robotul nostru NewsBot, care va initia un topic nou in sectiunea: Stiri cu si despre politisti.

Ce trebuie sa retineneti dvs. este urmatorul fapt, contul NewsBot, nu apartine vreunui membru si nici a vreunui reprezentant al DIRP din MAI, ci este doar un robot (software) ce functioneaza automat, asa ca intrebarile adresate acelui cont vor ramane fara raspuns. De asemenea contul respectiv nu poate primi mesaje private.

Utilitatea aceastei aplicatii implementate, este ca vom putea fi la curent cu stirile si comunicatele oficiale emise de minister si implicit le puteti comenta pe cele care le considerati interesante.

Daca observati bug-uri sau probleme in functionarea acestei aplicatii, va rog sa postati aici, la fel si in cazul in care aveti orice nelamurire in legatura cu acest subiect.

Multumesc

Numai bine.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.