Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Permis de Romania suspendat


OzzY
 Share

Question

Buna ziua. Acum o ora m-a sunat un prieten sa imi spuna ca i-a fost retinut permisul pentru 3 luni+ 1100 RON amenda in urma unui control efectuat de RAR+ Politie datorita defectiunilor pe care le prezenta autovehiculul si lipsa asigurarii. Prietenul meu are si permis de SUA . M-a intrebat daca poate face un "artificiu" si sa conduca in baza permisului de America. Personal,nu cred ca este posibil,dar nu pot sa merg pe presupuneri,asa ca va intreb pe dumneavoastra care sunteti avizati. Politistul nu i-a dat un raspuns clar,ba chiar s-a rastit la el cand a auzit ca are 2 permise. Poate conduce in baza permisului de SUA? Este o problema daca are 2 permise?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Dacă conduce autovehicule pe teritoriul României în peroada suspendării dreptului de a conduce, comite o infracţiune pedepsită de Codul Penal şi riscă să ajungă în puşcărie.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Nu , nu e valabil sa conduca cu permisul de SUA atata timp cat pe teriroriul tarii noastre are permisul romanesc suspendat . Iar faptul ca detine simultan 2 permise de conducere constituie contraventie , iar unul din cele doua permise va trebui ridicat si suspendat 

Edited by Orbu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.