Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de Romania suspendat


OzzY

Recommended Posts

Buna ziua. Acum o ora m-a sunat un prieten sa imi spuna ca i-a fost retinut permisul pentru 3 luni+ 1100 RON amenda in urma unui control efectuat de RAR+ Politie datorita defectiunilor pe care le prezenta autovehiculul si lipsa asigurarii. Prietenul meu are si permis de SUA . M-a intrebat daca poate face un "artificiu" si sa conduca in baza permisului de America. Personal,nu cred ca este posibil,dar nu pot sa merg pe presupuneri,asa ca va intreb pe dumneavoastra care sunteti avizati. Politistul nu i-a dat un raspuns clar,ba chiar s-a rastit la el cand a auzit ca are 2 permise. Poate conduce in baza permisului de SUA? Este o problema daca are 2 permise?

Link to comment
  • Moderator

Dacă conduce autovehicule pe teritoriul României în peroada suspendării dreptului de a conduce, comite o infracţiune pedepsită de Codul Penal şi riscă să ajungă în puşcărie.

Link to comment

Nu , nu e valabil sa conduca cu permisul de SUA atata timp cat pe teriroriul tarii noastre are permisul romanesc suspendat . Iar faptul ca detine simultan 2 permise de conducere constituie contraventie , iar unul din cele doua permise va trebui ridicat si suspendat 

Edited by Orbu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.