Moderator Marius Posted May 2, 2016 Moderator Share Posted May 2, 2016 În următoarea perioadă vom implementa o secţiune specială pentru găzduirea şi descărcarea de fişiere. Ne-am gândit că e util să avem o bibliotecă virtuală de unde utilizatorii să poată descărca documente tipizate, modele şi alte fişiere utile. E mult mai comod şi util pentru oricare dintre noi să descarce, să folosească şi să completeze tipizatele de care are nevoie pe calculator şi vrem cu ajutorul vostru, să transpunem în format electronic o serie de tipizate folosite în munca de poliţie zilnică , care să poată fi modificate în funcţie de necesităţi. Cam aşa ceva: Aplicaţia permite setarea unor permisiuni diferite pentru grupurile de utilizatori, oferă posibilitatea unui management al fişierelor, adăugarea de comentarii ori recenzii (review) de către utilizatori, o integrare perfectă şi multe alte beneficii. 5 Link to comment
Moderator Catalin Posted May 2, 2016 Moderator Share Posted May 2, 2016 Ar fi util să ne spuneti care si ce fel de tipizate le considerati utile si v-ar fi de folos. 3 Link to comment
AdrianAG Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Foarte buna initiativa, o sugestie din partea mea ar fi aceea sa se uploadeze in aceasta biblioteca modele CV-Europass, exemplu autobiografie, tabel nominal cu rudele etc.Asta avand in vedere ca de multe ori s-au solicitat aceste modele de catre cei care doresc sa candideze pentru concursul de admitere.Multumesc. Link to comment
Member BGeorge Posted December 28, 2018 Member Share Posted December 28, 2018 Exista posibilitatea ca anumite fisiere din biblioteca legislativa sa poata fi descarcate doar de membrii care au un nr. de postari pe forum? De exemplu 10 postari pentru a putea descarca testele de la TCO? Nu de alta, dar sunt multi care isi fac cont doar pentru asta si nu ii intereseaza absolut deloc de forum, si poate am evita si distribuirea lor pe facebook in tot felul de grupuri obscure. 2 Link to comment
Moderator Marius Posted December 28, 2018 Author Moderator Share Posted December 28, 2018 Există din punct de vedere tehnic posibilitatea aplicării unor asemenea restricţii, dar nu cred că ar fi eficiente, pentru că i-ar determina să le distribuie şi mai mult pe facebook, dar mai ales pe whatsapp (ştii vorba aia "n-ai cu cine ..."). Din păcate asta-i realitatea. Link to comment
Marius49 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 cum citesc si eu testestele TCO Link to comment
Moderator Marius Posted March 29, 2019 Author Moderator Share Posted March 29, 2019 Scrie destul de clar, chiar acolo unde sunt postate testele: Citat: IMPORTANT! Pot descărca fişierul doar cei ce au un cont de membru confirmat ca aparţinând unui poliţist. Mai mult, pe partea dreaptă a tuturor paginilor de listare din secţiunea Bibliotecă este afişat permanent următorul mesaj: Citat: IMPORTANT ATENŢIE - Fişierele aflate în categoria Profesional pot fi descărcate doar de către membri confirmaţi (cei cu plusuleţ roşu + sub avatar) - mai multe detalii aici: Legendă privind grupurile de membri şi Precizări privind accesul membrilor în Secţiunea privată. Vizitatorii (cei fără cont de membru) cât şi ceilalţi utilizatori care nu au contul de membru confirmat, nu pot descărca fişierele din categoria Profesional şi primesc mesajul de eroare: "Nu aveţi permisiunea să descărcaţi acest fişier". Link to comment
Recommended Posts