Jump to content
POLITISTI.ro

Biblioteca - secţiune pentru descărcări fişiere


Recommended Posts

 • Moderator

În următoarea perioadă vom implementa o secţiune specială pentru găzduirea şi descărcarea de fişiere. Ne-am gândit că e util să avem o bibliotecă virtuală de unde utilizatorii să poată descărca documente tipizate, modele şi alte fişiere utile.
E mult mai comod şi util pentru oricare dintre noi să descarce, să folosească şi să completeze tipizatele de care are nevoie pe calculator şi vrem cu ajutorul vostru, să transpunem în format electronic o serie de tipizate folosite în munca de poliţie zilnică , care să poată fi modificate în funcţie de necesităţi.

Cam aşa ceva:

Fisier-biblioteca.png  descarcari fisiere.png

Aplicaţia permite setarea unor permisiuni diferite pentru grupurile de utilizatori, oferă posibilitatea unui management al fişierelor, adăugarea de comentarii ori recenzii (review) de către utilizatori, o integrare perfectă şi multe alte beneficii.

 • Upvote 5
Link to comment
 • Moderator

Ar fi util să ne spuneti care si ce fel de tipizate le considerati utile si v-ar fi de folos.

 • Upvote 3
Link to comment

Foarte buna initiativa, o sugestie din partea mea ar fi aceea sa se uploadeze in aceasta biblioteca modele CV-Europass, exemplu autobiografie, tabel nominal cu rudele etc.Asta avand in vedere ca de multe ori s-au solicitat aceste modele de catre cei care doresc sa candideze pentru concursul de admitere.Multumesc.

Link to comment
 • 2 years later...
 • Member

Exista posibilitatea ca anumite fisiere din biblioteca legislativa sa poata fi descarcate doar  de membrii care au un nr. de postari pe forum? De exemplu 10 postari pentru a putea descarca testele de la TCO?  Nu de alta, dar sunt multi care isi fac cont doar pentru asta si nu ii intereseaza absolut deloc de forum,  si poate am evita si distribuirea lor pe facebook in tot felul de grupuri obscure.

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

Există din punct de vedere tehnic posibilitatea aplicării unor asemenea restricţii, dar nu cred că ar fi eficiente, pentru că i-ar determina să le distribuie şi mai mult pe facebook, dar mai ales pe whatsapp (ştii vorba aia "n-ai cu cine ..."). Din păcate asta-i realitatea. 

Link to comment
 • 3 months later...
 • Moderator

Scrie destul de clar, chiar acolo unde sunt postate testele:

Citat:

IMPORTANT!
Pot descărca fişierul doar cei ce au un cont de membru confirmat ca aparţinând unui poliţist.

Mai mult, pe partea dreaptă a tuturor paginilor de listare din secţiunea Bibliotecă este afişat permanent următorul mesaj:

Citat:

IMPORTANT
ATENŢIE
 - Fişierele aflate în categoria Profesional pot fi descărcate doar de către membri confirmaţi (cei cu plusuleţ roşu + sub avatar) - mai multe detalii aici: Legendă privind grupurile de membri şi Precizări privind accesul membrilor în Secţiunea privată.

Vizitatorii (cei fără cont de membru) cât şi ceilalţi utilizatori care nu au contul de membru confirmat, nu pot descărca fişierele din categoria Profesional şi primesc mesajul de eroare: "Nu aveţi permisiunea să descărcaţi acest fişier".

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.