Jump to content
POLITISTI.ro

Mi-a fost zgariata masina de un alt conducator auto.


robert123

Recommended Posts

Buna ziua! Aseara in timp ce cautam un loc de parcare la locul de munca un alt sofer a reusit sa imi strice seara. Una din parcari era plina , am intors masina incercand sa ma indrept spre cealalta parcare libera pentru ca deja era tarziu. Intre timp in parcare intra un microbuz care culmea se opreste drept pe celalalt sens de mers( nu s-a pus travers ca sa parcheze pe locurile speciale pentru microbuze). Am asteptat sa vad ce intentii are , am vazut ca nu schiteaza nimic si am dat sa plec , iar in momentul in care eu am plecat si am ajuns in dreptul lui atunci a dat cu spatele incercand sa parcheze si a reusit sa ma acroseze cu partea dreapta fata(am niste zgarieturi frumoase de la usa din fata pana pe aripa spate). Am incercat sa ma inteleg cu omu,dar au sarit pe mine mai sa fiu batut ceilalti soferi ca sa dispar sa imi fac masina. Bineinteles am mers la politite pentru ca nu ma consider vinovat si trebuie sa ma prezint pentru constatare. Dansul o sa vina cu ceilalti soferi pe care ii are de "partea lui".  Vreau sa stiu daca am procedat corect si ce e de facut in aceasta situatie. Am permis de 4 ani si nu am avut nici un incident rutier si nici nu am fost nevoit sa merg din alte cauze la sediul politiei! Vreau sa stiu cine e vinovat.

Link to comment
  • Moderator

Nu prea putem să stabilim noi aici pe forum vinovăţia, putem doar să-ţi oferim o părere. Vinovăţia o stabileşte colegul nostru care soluţionează plângerea depusă de tine.

Cu alte cuvinte, opiniile prezentate pe acest website au un caracter general, pentru că exprimăm doar opinii de principiu şi nu putem să "rezolvăm" cazuri individuale. Fiecare caz individual are particularităţile sale, care necesită o examinare minuţioasa a tuturor împrejurarilor şi al datelor existente, ce poate fi asigurată numai în cadrul oficial şi profesional, ce nu poate fi substitutită sub nicio formă de postările/răspunsurile publicate pe forum.

Link to comment
  • 2 years later...

Buna seara.o prietena a intrat cu mașina intr-o parcare și pe cealaltă sens venea o mașina,nu știu exact cine a fost de vina,ea făcând curba și cealaltă făcea curba spre ieșire s-au zgâriat ambele mașini ,a ei mai tare..ea s-a dat jos si proprietarul celeilalte mașini la fel dar foarte grăbit s-a uitat și a plecat.exista vreo posibilitate sa facă vreo plângere?multumesc

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.