-
Similar Content
-
By Jackei
Salut tuturor! Vreau sa incep prin a spune ca intrebarea din titlu este in principal adresata colegilor mai vechi, dar toata lumea este binevenita sa lase o parere.
La momentul actual ma aflu in cadrul unei structuri de investigatii criminale si intentionez sa ma mut la ordine publica. Seful meu impreuna cu cateva alte persoane au tot aruncat notiunea de "politist adevarat" de colo-colo spunandu-mi ca "politistul adevarat" este cel de la investigatii criminale, sau de la postul de politie.
Vreau sa aud si eu niste pareri din partea voastra. Ce considerati ca este un "politist adevarat"? Credeti ca au dreptate sau spun asta doar ca sa ma determine sa nu ma mut?
-
By roxana1
In momentul in care un politist de muta de la o unitate la o alta unitate in cadrul aceluiasi inspectorat de poitie, ce se intampla cu dosarele pe care le avea in lucru la prima unitate?Le ia cu el la unitatea la care se muta si le solutioneaza in continuare?
-
By IPSParinte
Deschid acest topic special pentru cei care vor sa se mute dintr-un judet in altul in speranta ca daca toti postam aici unde suntem si unde vrem sa ne mutam avem o sansa sa gasim colegi cu care sa facem schimb.
De exemplu eu vreau sa ma mut din sibiu in cluj. daca sunt doritori sa ma anunte.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts