Jump to content
POLITISTI.ro

Examen 13/15 pentru circulatie cu numere roşii expirate art.334 alin.1


stefan23

Recommended Posts

Bună ziua! Astazi am fost la serviciul rutier din Iași unde am întrebat dacă pot da examen pentru reducerea pedepsei de la 90 la 30 de zile de suspendare a dreptului de a conduce! Domnul de la ghișeu a răspuns ca acum nu se mai da examen pt reducere dacă fapta a fost urmărită ca infracțiune și ca înainte se dădea!  Întrebarea mea este: dacă procurorul da NUP sau amenda penala/ amenda administrativa nu se poate da examen de reducere a perioadei de suspendare? Mulțumesc!  

Link to comment
  • Marius changed the title to Examen 13/15 pentru circulatie cu numere roşii expirate art.334 alin.1
  • Moderator

Dacă procurorul dispune clasarea ori renunţarea la urmărirea penală sau instanţa de judecată dispune renunţarea la aplicarea pedepsei ori amânarea aplicării pedepsei, eşti obligat să susţii şi să promovezi testarea pentru verificarea cunoaşterii regulilor de circulaţie, în caz contrar perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule se prelungeşte cu 30 de zile.

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.