Jump to content
POLITISTI.ro

Se poate recupera permisul pana la finalizarea procesului ?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua !

In urma cu aproape un an am avut un accident de circulatie din care care a rezultat vatamarea soferului din masina cu care m-am tamponat, si mi s-a facut dosar penal conform art. 184 C.P. alineatele 1 si 3.

Am si eu o intrebare, avand in vedere ca a trecut acest timp, si in momentul de fata dosarul se afla tot la politie nu a fost predat la procuror.

Eu trebuie sa plec in afara tari pentru 1 , 2 luni si as vrea sa stiu daca se poate recupera permisul pana la finalizarea procesului ca din ce stiu dovada eliberata de politie nu este valabila in afara tari.

Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns concret ?

Va multumesc!

• Moderator
Publicat

Recuperarea permisului de conducere se face in urma solutionarii dosarului de cercetare penala.

• Membru
Publicat

Ai incalcat vreo regula de circulatie unde ti se retine permisul in vederea suspendarii in momentul producerii accidentului, cum ar fi neacordarea prioritatii, depasirea, etc?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.