Jump to content
POLITISTI.ro

Cum imi pot proteja familia?

DanaFlorentina

Recommended Posts

Buna ziua. In urma vanzarii unei case vecine, odata cu noul proprietar, problemele au inceput sa apara. Locuiesc intr-un cartier in care marea majoritate a caselor au la partea din spate o bordura. Nu exista gard despartitor intre proprietati. Bordura apartine casei de care este lipita si nu curtii. Astfel, fiecare putem merge la spatele casei sa facem diferite reparatii sau sa curatam zapada, intrand cu voia vecinului, in curtea acestuia. Noul vecin nu ne-a mai lasat sa intram pe acea portiune. Dupa numeroase scandaluri si in urma unui proces de granituire, recunoscandu-se dreptul de proprietate asupra bordurii, parintii mei au facut gard de plasa pe hotar. Si aceasta s-a facut prin executare deoarece nu vroia sa respecte decizia instantei. Chiar si dupa ridicarea acestui gard, vecinul continua sa faca scandal. Mai nou, cand tata l-a prins impingand gardul de hotar si i-a spus sa inceteze, mi-a amenintat parintii, a ridicat mana asupra tatalui (72 ani), le-a aratat partile intime. Totul se intampla cand nu sunt eu prin preajma si cand ii prinde la spatele casei, unde nu are martori. Cu plangere la politie am mai incercat si nu s-a calmat. Camere de supraveghere nu stiu daca am voie sa pun in spatele casei, in conditiile in care partea care ne apartine are intre 30-60 cm (dintr-o parte in alta a casei). Care este modalitatea prin care imi pot proteja familia?