Jump to content
POLITISTI.ro

Ce pot păţi dacă am pus o poză cu o persoană pe o reţea de socializare?


AdrianBTK

Recommended Posts

Salut, ma numesc Adrian, am 15 ani si am fost citat ca reclamat la politie. Acum 1 luna am pus o poza cu o persoana pe o retea de socializare si cred ca despre asta este vorba. Daca este asa cum cred, care pot fi sanctiunile? Mi se intocmeste cazier? Multumesc!

Link to comment
  • Catalin changed the title to Ce pot păţi dacă am pus o poză cu o persoană pe o reţea de socializare?
  • Moderator

Depinde, in functie de scopul pentru care ai postat fotografia (urmareai un scop financiar ori de alta natura), daca era compromitatoare pentru partea vatamata (pornografie, in posturi intime, facute pe ascuns etc) sau daca detii drepturi de autor asupra fotografiei respective....vezi, nu este asa de simplu sa dam un verdict. Foarte importante sunt imprejurarile in care s-au petrecut faptele, pentru ca acestea fac diferenta intre infractiune, contraventie, litigiu civil ori "prostioara".

Iti recomand sa discuti cu parintii tai, inainte de a merge la Politie, si sa te insoteasca in ziua cand esti citat. Daca nu te prezinti, lucrurile se complica si cu certitudine nu o sa treaca de la sine, cum trece o raceala (unii asa isi imagineaza!)

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.