Jump to content
POLITISTI.ro

Moped neinmatriculat si placuță falsă!


miclos518
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Am fost prins acum 11 luni de politie in timp ce mergem cu un scuter neinmatriculat si cu numar fals.mi a fost retinut permisul pe perioada nedeterminata.Mi-am luat si un avocat...am fost in urma cu o luna sa dau inca o declaratie! De atunci astept un raspuns si inca nu se stie nimic..a mai trecut cineva prin astfel de situatie? 
Astept pareri.
Multumesc!

Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Aici cu siguranţă nu e nimeni care să fi trecut prin aşa ceva. În schimb aici găseşti pe cei care îi prind, le întocmesc şi instrumentează dosarele de cercetare penală celor care comit astfel de fapte.
Încearcă totuşi să formulezi o întrebare.

  • Upvote 4
Link to comment

Am fost prins acum 11 luni de politie in timp ce mergem cu un scuter neinmatriculat si cu numar fals.mi a fost retinut permisul pe perioada nedeterminata.Mi-am luat si un avocat...am fost in urma cu o luna sa dau inca o declaratie! De atunci astept un raspuns si inca nu se stie nimic. care ar putea fi sanctiunile? va fii nevoie sa dau redobandirea permisului? Multumesc! 

  • Downvote 1
Link to comment
  • 4 weeks later...

Exista posibilitatea ca permisul de conducere sa iti fie anulat in urma solutionarii dosarului . Daca va fi anulat se va stabili o perioada de 1-2 ani sau cat stabileste instanta in care nu vei avea voie sa dai examen pentru a obtine un nou permis de conducere . Daca ti-l anuleaza , cel vechi este desfiintat de tot, nu mai ai ce redobandi .

Edited by Orbu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.