Jump to content
POLITISTI.ro

Permis retinut pentru alcool în urma unui accident fără victime


RaresMircea

Recommended Posts

Buna ziua,

Am fost aseara la un majorat, dar nu aveam chef sa merg acasa, asa ca m-am dus cu masina la o plimbare. In urma plimbarii, am derapat cu masina intr-o curba. Eram singur in masina si fara victime ( era vreo 7 dimineata) . Mi-a fost suspendat permisul in urma etilotestului (0.34) . Pe procesul verbal seful de post nu a scris perioada suspendarii, dar tot spunea ca 4 luni nu mai conduc.

Ma puteti lamuri cu perioada de suspendare ? 

Multumesc anticipat

Link to comment
  • Moderator

Perioada este prevăzută clar de lege. Poate să-ti spună politistul orice, poate să-ti spună că permisul va fi suspendat si ... 20 de ani, n-are nicio relevantă, pentru că un conducător auto responsabil, cunoaste legea din care a dat examen când a obtinut permisul si va sti ce prevede legea precum si cât va fi suspendarea.

Link to comment

Voiam sa fiu sigur . Are vreo importanta ca nu a scris pe procesul verbal ? Am carnetul de 6 luni, sunt eligibil pentru acea reexaminare ?

Link to comment

O sa-ti fie suspendat permisul de conducere intre 90-120 de zile in functie de decizia ta. Daca sustii examenul 13/15 si il promovezi o sa-ti fie suspendat permisul 90 de zile, iar in caz contrar sau neprezentare la examen, 120 de zile. Succes!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.