CreepyMF Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Buna ziua ! Ma adresez persoanelor care sunt puse in situatia asta zilnic, domnilor agenti de politie. Urmeaza sa lucrez intr-un bar ce se v-a deschide in zilele urmatoare. Am inteles ca nu se mai permite fumatul tigarilor in spatii inchise. Intrebarea mea este : cu tigare electronica este voie ? Am vazut posturi vehiculand tot felul de zvonuri si pareri asupra legii. Eu as prefera o parere profesionista. Va multumesc ! Adrian Link to comment
Member Ben Posted March 23, 2016 Member Share Posted March 23, 2016 Ai voie cu tigare electronica si narghilea in spatii imchise. 1 Link to comment
marius1976 Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 salut, oarecum in ton cu discutiile din ultima perioada datorita proiectului initiat de USR privind fumatul "electronicelor" credeti ca fumatul la volan este la fel de periculos ca vorbitul la telefon? Exista tari in Europa care interzic fumatul la volan? intreb dpdv atentie la volan nu poluare, evident. multumesc Link to comment
Recommended Posts