Ramtha Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Cumpar cascheta pentru agenti (O.P.) marimea 58, de preferat noua. Daca are cineva de vanzare, as aprecia un raspuns aici. Multumesc! Link to comment
Ionutz88 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Off-topic: de la Intendenta (echipament) mi s-a spus ca nu este 58 si ca doar la comanda (magazine de profil) pot achizitiona aceasta marime. Am doua marimea 59 (nepurtate), dar tie iti trebuie 58. Spor la cautat. Link to comment
Moderator CITADELA Posted March 19, 2016 Moderator Share Posted March 19, 2016 Suna la firma TREXIMCO din Bucuresti (ei au contractul cu IGPR) si explica-le situatia; fie iti schimba o sapca noua cu una marimea ta, fie iti comanzi una, la pret de fabrica (adica mai putin decat pe fisa de echipare ori la magazinele de specialitate, care au adaos, dupa cum scrie pe usa unuia din Capitala, de la 0-300%?!) Link to comment
Ionutz88 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 @CITADELA din fericire (sau din pacate...depinde cum privim situatia), nu mai am nevoie de sepcile respective, asa ca "stau" in folie pe dulap Link to comment
Ramtha Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Ok, voi vedea cum rezolv situatia. Multumesc pentru raspunsuri! Link to comment
Recommended Posts