Jump to content
POLITISTI.ro

Am fost mintit in legatura cu un telefon


Alecsy

Recommended Posts

Salutare, am o problema cred ca nu este nici o zi de cand mi-am cumparat un telefon dupa olx.. evident persoana caruia i-am cumparat telefonul este din acelasi oras cu mine. 

Deci m-am intalnit cu respectiva persoana pentru achizitionarea telefonului in jur de 700 ron, un iphone 5.. baiatul de treaba si serios, pe de alta parte mi-a spus ce problema avea telefonul.. problema spusa de el ar fi fost bateria.. spunandu-mi ca nu tine prea mult bateria si telefonul se poate inchide in orice moemnt mi-a spus ca daca imi achizitionez o alta baterie s-ar fi rezolvat totul fiind problema bateriei spusa de el.. asa ca am fost la un gsm cu telefonul si persoana respectiva de la gsm mi-a schimbat bateria de la telefon cu una noua... ceea ce tot la fel pateam cu telefonul tot se inchidea, intorcandu-ma la gms mi-a spus ca nu este problema cu bateria.. este vina softul telefonului ceea ce costa de .. mai mult decat bateria.. ceea ce nu imi mai permit sa il fac dupa achizitionarea lui... se poate face ceva in legatura cu problema asta daca de ex ii fac reclamatie la politie pentru insalaciune? Tinand cont ca m-am straduit foarte mult timp pentru acei banuti ca sa ii strang, nu am stat sa ii cer lui mama care munceste pe un salariu de 800 de lei... intretinandu-ma si singura fara tata.... De aceea am nevoie de o opinie din partea dvs... chiar mi-ar prinde bine putin ajutor.

Edited by Alecsy
Link to comment
  • Moderator

Nu este vorba de o infractiune de inselaciune in cauza, ci cel mult de un viciu ascuns al produsului. Fiind vorba de o intelegere de natura civila intre voi, poti incerca sa mergi la instanta de judecata.

Link to comment

Din pacate cum a zis si colegu e vb de un viciu ascuns care e cauza de nulitate pt contractul de vanzare cumparare care se poate incheia prin simplul acord de vointa ale partilor adica al tau sa il cumperi si sa oferi banii si al vanzatorului sa il vanda si sa iti predea bunul tranzactionat . Contractul se considera de drept incheiat prin simplul acord de vointa a partilor contractante chiar si in forma verbala nu doar scrisa . Competenta de solutionare a cauzei revine instantei civile , nu exista elemte de penal sa fie de competenta organelor de politie . Asa ca singura forma de rezolvare legala e sa il chemi in judecata pe cale civila . 

Edited by Orbu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.