Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebare accident rutier cu vatamare pieton

CatalinBUH

Recommended Posts

Va salut!

Duminica, 06.03.2016 am fost implicat intr-un accident cu vatamarea unei victime, persoana s-a angajat la traversare pe culoarea rosie, eu aveam verde asa ca mi-am continuat deplasarea si s-a produs nenorocirea, am avut martori ce au declarat asta inca de la fata locului, asta am regasit in raportul de constatare. Persoana este spitalizata, dar din fericire are doar o arcada ce a fost cusuta si niste vanatai, julituri, urmeaza sa fie externata, a mentionat ca nu are niciun fel de pretentie si nici nu va depune plangere penala.

In procesul verbal este mentionat ca eu am incalcat articolul 48 din OUG 195/2002 R si pietonul articolul 60 din RAOUG 195/2002. Permisul mi-a fost retinut pe durata anchetei, iar in procesul verbal pe care l-am primit este mentionat faptul ca pentru aceasta situatie a fost deschis dosar penal, ce va fi solutionat de catre Biroul Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

Intrebarea mea este: eu am dovada cu care pot circula 15 zile, cum trebuie sa procedez pentru prelungirea acesteia? Politistul mi-a spus sa vin cu 5 zile inainte de expirare, insa fiind cam socat, nu am retinut unde si cum, pe forumuri am gasit diverse variante, m-ar interesa sa stiu cum trebuie sa procedez exact.

Multumesc anticipat!

Catalin