Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebare accident rutier cu vatamare pieton


CatalinBUH

Recommended Posts

Va salut!

Duminica, 06.03.2016 am fost implicat intr-un accident cu vatamarea unei victime, persoana s-a angajat la traversare pe culoarea rosie, eu aveam verde asa ca mi-am continuat deplasarea si s-a produs nenorocirea, am avut martori ce au declarat asta inca de la fata locului, asta am regasit in raportul de constatare. Persoana este spitalizata, dar din fericire are doar o arcada ce a fost cusuta si niste vanatai, julituri, urmeaza sa fie externata, a mentionat ca nu are niciun fel de pretentie si nici nu va depune plangere penala.

In procesul verbal este mentionat ca eu am incalcat articolul 48 din OUG 195/2002 R si pietonul articolul 60 din RAOUG 195/2002. Permisul mi-a fost retinut pe durata anchetei, iar in procesul verbal pe care l-am primit este mentionat faptul ca pentru aceasta situatie a fost deschis dosar penal, ce va fi solutionat de catre Biroul Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

Intrebarea mea este: eu am dovada cu care pot circula 15 zile, cum trebuie sa procedez pentru prelungirea acesteia? Politistul mi-a spus sa vin cu 5 zile inainte de expirare, insa fiind cam socat, nu am retinut unde si cum, pe forumuri am gasit diverse variante, m-ar interesa sa stiu cum trebuie sa procedez exact.

 

Multumesc anticipat!

Catalin

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.