Jump to content
POLITISTI.ro

Arme neletale detinute legal în Norvegia, se pot aduce și înscrier în România

Alexmaddogg

Recommended Posts

Bună ziua! Am o întrebare legata de introducerea și înscrierea pe teritoriul României a unor arme din categoria armelor neletale "C" toate de calibru 4.5 de tip tir (o pușcă cu aer comprimat și unul manual cu sistem pe arc). Eu sunt cetățean român cu domiciliul în Norvegia și dețin aceste arme, legal pe teritoriul Norvegiei (aici se pot procura și folosi aceste arme fără aprobarea autorităților). Aș dorii să știu dacă aceste arme pe care le dețin pot fi aduse în România și înscrise? Ce anume trebuie să fac în prealabil ca sa pot intra în țară cu ele legal? Am deținut permis de port armă cu câțiva ani urmă, deoarece am lucrat ca agent transport valori și agent de pază și ordine pe o perioda de peste 5 ani, din 2007-2012, deci ca atare cunosc legile în vigoare (legea "295/2004" privind regimul armelor și munițiilor). 

Aștept un răspuns cât mai detaliat dacă se poate.

Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul dumneavoastră!

Cu stimă și respect : Alex

Stoeger.ATAC.Suppressor.tactical.20.joules.jpg

2016-03-06 01.19.34.jpg

2016-03-06 01.19.55.jpg

pcp-air-rifle-fx-typhoon.jpg

2016-03-06 01.17.36.jpg

Vă mulțumesc frumos! Asta știam și eu dar nu se spune nimic despre cazul meu. Va trebui să mă interesez personal la poliție și să întreb exact cum stau lucrurile. 

Cu stimă : Alexandru 😊 

• Marius changed the title to Arme neletale detinute legal în Norvegia, se pot aduce și înscrier în România