Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme inmatriculare moto, pierdut talon

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua ! Acum aproximativ un an fratele meu a cumparat o motocicleta din Ro cu numar de Bucuresti . A depus actele si plateste impozit pentru aceasta, dat nu a reusit sa o inmatriculezr in circulatie pentru ca a fost nevoie de o reparatie capitala. Acum ca este gata, a constatat ca a pierdut talonul ( probabil uitat la administratia financiara,desi am verificat si ni s a spus ca nu este la ei) Intrebarea: Are cum sa o inmatriculeze fara talon ( oricum il schimba practic ) dand o declaratie ca a pierdut talonul ? Precizez ca detine istoricul motocicletei, fiscalr cartea verde absolut tot mai putin talonul. Multumesc anticipat ! Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie sau daca s-a mai discutat subiectul ! Va multumesc anticipat ! O seara placuta in continuare !

Modificat de BadeaMihai
  • Moderator
Publicat

Adreseaza aceasta intrebare Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din judetul tau. Vei primi cu certitudine informatiile necesare. 

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara,

Acum 4 ani am cumparat o motocicleta cu speranta ca termin scoala pt moto și iau permisul.

Am fost la finanțe și din punct de vedere fiscal sunt okay, plătesc impozit de atunci, însă în ziua respectivă am pierdut talonul.

Astăzi am reușit sa iau permisul si as vrea sa inscriu motocicleta in circulatie.

Dețin cartea motocicletei si contractul de vanzare-cumparare.

Ma puteti indruma va rog spre o solutie ? 

O zi cat mai frumoasa,

Mihai

• 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Parca ti-am raspuns si acum doi ani. Ia citeste mai sus.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.