Jump to content
POLITISTI.ro

Cât timp durează preschimbarea unui permis UK într-unul românesc?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Cezar,

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Am sau am avut permis englezesc, momentan posed o dovada de 30 de zile. 

Imi poate spune cineva care a avut permis romanesc apoi englezesc si a dorit iar preschimbare lui in romanesc, la ce sa ma astept! 

Timpul este pretios deoarce nu poti conduce in alta tara cu dovada romaneasca.

Cat dureaza toata treaba asta pt ca vreau sa mai adaug alta categorie si nu pot da examen fara premis? Sa fiu mai exact, dupa ce am platit taxele pt examen am fost informat ca nu pot da examen fara sa preschimb permisul.

Am incercat sa verific permisul pe drpciv si nr permisului nu este acceptat ca format deci singura varianta este " intreaba un politist "

Modificat de Benciu
  • Displace 1
  • Catalin a modificat titlul în Cât timp durează preschimbarea unui permis UK într-unul românesc?
Publicat

Pentru a preschimba permisul emis de autorităţile din Marea Britanie ai nevoie de permisul de conducere, nu de dovadă. Aşa că până nu primeşti permisul înapoi nu poţi să îl preschimbi în România.
Cu eliberarea permiselor de conducere în ţara noastră se ocupă un serviciu care este află în subordinea fiecărei prefecturi şi care nu are nicio legătură cu Poliţia Română, iar lucrătorii acestui serviciu nu sunt poliţişti.

Publicat (modificat)

Am dovada de 30 de zile de la noi pt ca am predat deja permisul cu documentele necesare. Am avut permis uk iar acum este la dosar in ro

Modificat de Marius
Nu mai cita postarea anterioară pentru că e inutil si interzis de Regulament
  • Displace 1
Publicat
în urmă cu 15 ore, Benciu a scris:

Am dovada de 30 de zile de la noi pt ca am predat deja permisul cu documentele necesare.

Atunci aşteaptă, iar data viitoare postează exact situaţia în care te găseşti! Trebuia să ghicim noi sau trebuia să îi întrebi tu pe cei de la înmatriculări?

Publicat (modificat)

Nu inteleg reactia ta sub nici o forma ... Daca aveam raspunsul nu mai intrebam aici si cred ca esti singurul care ai raspuns exact ce tia trecut prin cap sau stiai sa raspunzi doar la ce tia trecut prin cap...intrebarea este simpla cu specificatia " a trecut cineva prin schimbarile astea de permis si daca da cat a durat " ca sa nu ma repet am formulat un pic diferit( reguli site ).

Multumesc frumos pt raspunsurile tale cu tenta ironica. Daca citeai tot sigur nu mai raspundeai

Modificat de Marius
Nu mai cita postarea anterioară pentru că e INUTIL şi interzis de regulile acestui site.
  • Displace 2
  • Soluţie
Publicat

Benciule, daca citeai cum se numeste forumul "Ask a cop" (adica pentru corectitudinea traducerii "Intreaba un politist"), evitai intrebarea.

Care e probabilitatea ca un politist sa fii trait in UK (Marea Britanie) si sa vina in Romania sa practice meseria asta.
Pune si tu intrebarea unde crezi ca probabilitatea sa gasesti ceea ce cauti e mare.
Sau meri la prefectura de intreaba. Pentru ca "timpul este pretios", trebuie sa fii eficient.

Publicat

Benciu, daca te ducea capul nu ajungeai in situatia asta. Invata sa scrii romaneste! Daca nu iti convin raspunsurile primite, cauta in alta parte pentru ca aici nu este nimeni obligat sa iti raspunda mai ales cand esti lipsit de bun simt. Asa ca, hai sictir, sunt satul de astfel de oameni ca tine!

P.S. Propun inchiderea acestui topic! Multumesc!

• Catalin a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.