Jump to content
POLITISTI.ro

Cât timp durează preschimbarea unui permis UK într-unul românesc?


Benciu
Go to solution Solved by Cezar,

Recommended Posts

Am sau am avut permis englezesc, momentan posed o dovada de 30 de zile. 

Imi poate spune cineva care a avut permis romanesc apoi englezesc si a dorit iar preschimbare lui in romanesc, la ce sa ma astept! 

Timpul este pretios deoarce nu poti conduce in alta tara cu dovada romaneasca.

Cat dureaza toata treaba asta pt ca vreau sa mai adaug alta categorie si nu pot da examen fara premis? Sa fiu mai exact, dupa ce am platit taxele pt examen am fost informat ca nu pot da examen fara sa preschimb permisul.

Am incercat sa verific permisul pe drpciv si nr permisului nu este acceptat ca format deci singura varianta este " intreaba un politist "

Edited by Benciu
  • Downvote 1
Link to comment
  • Catalin changed the title to Cât timp durează preschimbarea unui permis UK într-unul românesc?

Pentru a preschimba permisul emis de autorităţile din Marea Britanie ai nevoie de permisul de conducere, nu de dovadă. Aşa că până nu primeşti permisul înapoi nu poţi să îl preschimbi în România.
Cu eliberarea permiselor de conducere în ţara noastră se ocupă un serviciu care este află în subordinea fiecărei prefecturi şi care nu are nicio legătură cu Poliţia Română, iar lucrătorii acestui serviciu nu sunt poliţişti.

Link to comment

Am dovada de 30 de zile de la noi pt ca am predat deja permisul cu documentele necesare. Am avut permis uk iar acum este la dosar in ro

Edited by Marius
Nu mai cita postarea anterioară pentru că e inutil si interzis de Regulament
  • Downvote 1
Link to comment
în urmă cu 15 ore, Benciu a scris:

Am dovada de 30 de zile de la noi pt ca am predat deja permisul cu documentele necesare.

Atunci aşteaptă, iar data viitoare postează exact situaţia în care te găseşti! Trebuia să ghicim noi sau trebuia să îi întrebi tu pe cei de la înmatriculări?

Link to comment

Nu inteleg reactia ta sub nici o forma ... Daca aveam raspunsul nu mai intrebam aici si cred ca esti singurul care ai raspuns exact ce tia trecut prin cap sau stiai sa raspunzi doar la ce tia trecut prin cap...intrebarea este simpla cu specificatia " a trecut cineva prin schimbarile astea de permis si daca da cat a durat " ca sa nu ma repet am formulat un pic diferit( reguli site ).

Multumesc frumos pt raspunsurile tale cu tenta ironica. Daca citeai tot sigur nu mai raspundeai

Edited by Marius
Nu mai cita postarea anterioară pentru că e INUTIL şi interzis de regulile acestui site.
  • Downvote 2
Link to comment
  • Solution

Benciule, daca citeai cum se numeste forumul "Ask a cop" (adica pentru corectitudinea traducerii "Intreaba un politist"), evitai intrebarea.

Care e probabilitatea ca un politist sa fii trait in UK (Marea Britanie) si sa vina in Romania sa practice meseria asta.
Pune si tu intrebarea unde crezi ca probabilitatea sa gasesti ceea ce cauti e mare.
Sau meri la prefectura de intreaba. Pentru ca "timpul este pretios", trebuie sa fii eficient.

Link to comment

Benciu, daca te ducea capul nu ajungeai in situatia asta. Invata sa scrii romaneste! Daca nu iti convin raspunsurile primite, cauta in alta parte pentru ca aici nu este nimeni obligat sa iti raspunda mai ales cand esti lipsit de bun simt. Asa ca, hai sictir, sunt satul de astfel de oameni ca tine!

P.S. Propun inchiderea acestui topic! Multumesc!

Link to comment
  • Catalin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.