Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Tamponare Pasaj Obor


aurelian2511
 Share

Question

Buna ziua,

Ieri seara (23.02.2015 18:30) am avut primul accident de cand am permisul din 2008.

Circulam pe banda 2 prin pasajl Obor dinspre Stefan Cel Mare inspre Mihai Bravu, iar la plecarea din rampa am turat masina un pic mai mult si cand am dat drumu la ambreiaj a smucit. Fix atunci s-a trezit un domn sa schimbe banda (ce e drept semnaliza, dar am crezut ca va astepta sa trec cum fac toti ceilalti pana sa se bage). Ideea este ca domnul cu pricina a schimbat banda in pasaj unde este linie continua.t

Am iesit din pasaj si am tras masinile pe dreapta, i-am propus sa facem amiabila si scapam amandoi usor. El a tinut-o ca sa mergem la politie pentru ca am intrat in el intentionat. M-am tinut dupa el pana la Accidente Usoare Sector 3 (langa Autovit) si de acolo ne-a trimis la Accidente Usoare Sector 2(fiindca Zona Obor tine de sect 2). Cand mai aveam 200m pana la Accidente Usoare sect 2 ma suna sa imi spuna ca nu mai ajunge ca are copilul cu febra si sa o lasam pe maine, ca intre timp a analizat firul evenimentelor si si-a dat seama ca a gresit si sa ne intalnim azi pe 24 sa facem amiabila si ca se va revansa pentru benzina consumata/timpul pierdut (aproximativ 2 ore de condus prin bucuresti in ora de varf).

Astazi am completat amiabila le-am semnat amandoi si a zis sa pastrez eu ambele exemplare ca una sa o am eu si una sa o dau la constatare (i-am spus ca una e pentru mine si una pentru el, dar a spus ca nu stie cum se procedeaza si sa le tin eu).

Am mers la masina sa mai facem un rand de poze si apoi i-am adus aminte de promisiunea cu revansarea pentru benzina/timp pierdut (si i-am cerut de la obraz 100 RON), iar el s-a facut ca ploua si a refuzat sa  se tina de cuvant.

Eu apoi am rupt constatarea amiabila(inca o am rupta in torpedou), si am mai facut un drum la Accidente Usoare Sect 2 si am declarat accidentul.

Ofiterul de serviciu de acolo mi-a spus ca va trebui sa ne mai intalnim (eu si celalalt conducator) si atunci va stabili cine a fost de vina in producerea accidentului si ca mai mult ca sigur se va ajunge la instanta.

 

Acum va adresez intrebarea/intrebarile: Cum ar fi trebuit sa procedez si cum mai pot dovedi vinovatul daca soferul acum va nega ca el a fost de vina(desi a recunoscut initial) ?

Ofiterul mi-a spus ca este greu pentru el sa stabileasca vinovatul si va fi si mai greu pentru magistrat.

 

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, oricat de dure ar fi :)

O zi buna

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.