Jump to content
POLITISTI.ro

Tamponare Pasaj Obor


aurelian2511

Recommended Posts

Buna ziua,

Ieri seara (23.02.2015 18:30) am avut primul accident de cand am permisul din 2008.

Circulam pe banda 2 prin pasajl Obor dinspre Stefan Cel Mare inspre Mihai Bravu, iar la plecarea din rampa am turat masina un pic mai mult si cand am dat drumu la ambreiaj a smucit. Fix atunci s-a trezit un domn sa schimbe banda (ce e drept semnaliza, dar am crezut ca va astepta sa trec cum fac toti ceilalti pana sa se bage). Ideea este ca domnul cu pricina a schimbat banda in pasaj unde este linie continua.t

Am iesit din pasaj si am tras masinile pe dreapta, i-am propus sa facem amiabila si scapam amandoi usor. El a tinut-o ca sa mergem la politie pentru ca am intrat in el intentionat. M-am tinut dupa el pana la Accidente Usoare Sector 3 (langa Autovit) si de acolo ne-a trimis la Accidente Usoare Sector 2(fiindca Zona Obor tine de sect 2). Cand mai aveam 200m pana la Accidente Usoare sect 2 ma suna sa imi spuna ca nu mai ajunge ca are copilul cu febra si sa o lasam pe maine, ca intre timp a analizat firul evenimentelor si si-a dat seama ca a gresit si sa ne intalnim azi pe 24 sa facem amiabila si ca se va revansa pentru benzina consumata/timpul pierdut (aproximativ 2 ore de condus prin bucuresti in ora de varf).

Astazi am completat amiabila le-am semnat amandoi si a zis sa pastrez eu ambele exemplare ca una sa o am eu si una sa o dau la constatare (i-am spus ca una e pentru mine si una pentru el, dar a spus ca nu stie cum se procedeaza si sa le tin eu).

Am mers la masina sa mai facem un rand de poze si apoi i-am adus aminte de promisiunea cu revansarea pentru benzina/timp pierdut (si i-am cerut de la obraz 100 RON), iar el s-a facut ca ploua si a refuzat sa  se tina de cuvant.

Eu apoi am rupt constatarea amiabila(inca o am rupta in torpedou), si am mai facut un drum la Accidente Usoare Sect 2 si am declarat accidentul.

Ofiterul de serviciu de acolo mi-a spus ca va trebui sa ne mai intalnim (eu si celalalt conducator) si atunci va stabili cine a fost de vina in producerea accidentului si ca mai mult ca sigur se va ajunge la instanta.

 

Acum va adresez intrebarea/intrebarile: Cum ar fi trebuit sa procedez si cum mai pot dovedi vinovatul daca soferul acum va nega ca el a fost de vina(desi a recunoscut initial) ?

Ofiterul mi-a spus ca este greu pentru el sa stabileasca vinovatul si va fi si mai greu pentru magistrat.

 

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, oricat de dure ar fi :)

O zi buna

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.