Jump to content
POLITISTI.ro

Perioada de suspendare a permisului de 50 de zile

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,
In noiembrie am fost fotografiat de un echipaj de politie cicrculand cu o viteza in afara limitelor legale - circulam pe o sosea de centura unde limita era de 70 km/h.
In ianuarie am primit prin posta vestea : amenda si suspendarea permisului pe o perioada de 90 de zile.
In termenenul legal de 48 h am platit amenda si am predat permisul. Ulterior am auzit ca pot reduce perioada de suspendare comform legii.
a) am fost declarat admis la testul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie;
b) am obtinut permis de conducere cu cel putin 1 an înainte de savârsirea faptei;
c) în ultimii 3 ani de la data savârsirii faptei nu am beneficiat de o astfel de reducere; de fapt e prima data cand o patesc! ;-)
d) în ultimii 2 ani de la data constatarii contraventiei nu am mai avut suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Cu toate astea in scrisoarea primita de la serviciul rutier pe raza caruiam am fost amendat mi se comunica "vi s-a aprobat reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce la 50 de zile"
Intrebare : e cazul sa solicit motivele pt care exista aceasta difenta de 20 de zile intre ce am inteles eu din lege si ce au aplicat cei de la serviciul rutier.
exista in lege detalii care sa explice cum se calculeaza numarul de zile de suspendare in cazul meu?
Multumesc

• Marius a modificat titlul în Perioada de suspendare a permisului de 50 de zile

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.