Jump to content
POLITISTI.ro

Restituirea sumelor retinute in iunie reprezentand norma de hrana


Marius

Recommended Posts

 • Moderator

In cadrul sedintei dintre conducerea M.A.I - CNP si sindicatele din politie, ce a avut loc ieri 21 iunie 2011 reprezentantul Directiei Generale Financiare a afirmat ca, din discutiile cu reprezentantii Ministerul Finantelor, rezulta ca aceste sume se vor acorda in prima decada a lunii iulie sau cel mai tarziu odata cu acordarea drepturilor salariale din aceeasi luna.

De asemenea, s-a discutat cu Ministerul Finantelor, ca in sedinta Guvernului de saptamana viitoare, o se se ia in discutie si acordarea drepturile restante pe care M.A.I. le are catre angajati (restantele privind norma de echipament).

Urmatoarea intalnire M.A.I. – sindicate si CNP va avea loc dupa ce Curtea Constitutionala se va prounta pe modificarile aduse la Statutul politistului.

 • Upvote 1
Link to comment

Am citit pe intrapol ca norma de hrana pe iunie, precum si restantele la tinuta pe 2010, vor fi restituite in luna iulie...

 • Upvote 1
Link to comment

Am auzit si eu ca undeva pe 9-10 se vor restitui banii pe norma de hrana, sau, daca nu, odata cu salariul din iulie "mai mult ca sigur". Desi pana nu vad, nu mai cred...

Link to comment
 • Member

si mai departe ati citit?Daca nu se vor face disponibilizarile la timp pana la sfarsitul anului se vor mai taia drepturi salariale.Adica ne dau cu o mana si ne iau cu alta.

Link to comment

Si eu ma cam indoiesc! Sper sa se tina de cuvant dar cu baselu la conducerea MAI , nu prea am incredere, insa speranta moare ultima!

Link to comment

Deja am trecut de varsta in care sa mai cred in Mos Craciun sau Baba Cloanta deci nu mai cred ca vom primi banii ce ni s-au retinut din norma de hrana in luna iulie sau august-septembrie.Vad ca SNAP ne abureste cu promisiuni cum au facut pana acum,nu numai ei ci si SNPPC. As vrea sa vad de unde scoate ministerul bani sa ne dea banii de haine restanti.Minciuni sfruntate!!!!

Link to comment

bine ar fi sa primim banii care ni se cuvin si care ni s-au retras luna asta....pai probabil existau banii astia dar nu pentru noi si pentru trimestrul care se incheie luna asta, respectiv 2; asa au motivat ei vezi doamne taierea normei de hrana

Link to comment

Si eu ma cam indoiesc! Sper sa se tina de cuvant dar cu baselu la conducerea MAI , nu prea am incredere, insa speranta moare ultima!

Sincer, speranta mea a murit demult, de cand la conducerea acestei tari este acest partid de "profesionisti" condus de "cel mai iubit dintre pamanteni". :emo-box:

Edited by didi
 • Upvote 2
Link to comment

Da, o sa ne dea banii restanta, dar probabil o sa ne arda cu 5 zile de fara plata. Asta inseamna ~1/4 din salariu. Faceti socoteala cat reprezinta asta si veti vedea ca se apropie de ceea ce s-a oprit din ordinul 50.

 • Downvote 2
Link to comment

In videoconferinta care a avut loc astazi,seful IGPR a spus ca restanta la norma de hrana din luna iunie va fi data in mod cert in luna iulie si nu se vor acorda zile de concediu fara plata in acest an.Cred ca asa va fi, pentru ca a inceput sa se dialogheze mai mult cu noi si se cere transparenta totala. Sa nu uitam ca se apropie alegerile si in tara sunt destule probleme.Incerca in acest fel sa ne tempereze.Sa speram canu au ganduri ascunse.

Link to comment

asa e Dragos...s-a spus azi in videoconferinta referitor la reducerea normei de hrana ca o sa ne primim banii luati pana in iulie la salariu

Link to comment

Nu stiu ce sa mai cred, oare s-a facut o magie: poc o maslina, poc...si brusc au aparut bani pentru achitarea restantelor din M.A.I?

Nu stiu de ce, dar nu cred...am impresia ca toata povestea aceasta este cusuta cu ata alba: ori cineva si-a batut joc de noi luna aceasta, ori conducatori nostrii au date si informatii care ii determina sa ne returneze banii?! :naughty:

Link to comment

pe la o sectie prin bucuresti le-a zis ca pana pe maxim 15 vom primii si salariul si restantele de la norma de hrana si echipament, dar pana nu ii vad in mana nu cred. la magii si vrajitoriii se pricep cel mai bine potocalii astia si cauta cu disperare masuri de constrangere pentru ca noi sa plecam singuri. cu toate astea au vazut ca sunt cam multe rapoarte de suspendare asa ca au bagat mana in joben si au scos banii ce ni se cuvin

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Nu stiu ce sa mai cred, oare s-a facut o magie: poc o maslina, poc...si brusc au aparut bani pentru achitarea restantelor din M.A.I?

A fost si este vorba de statistica nationala, care trebuie prezentata FMI, pe primele sase luni ale anului. Atat! Tot circul asta s-a facut pentru a infrumuseta niste cifre. :unsure:

Link to comment

Bine v-am gasit prieteni !

Vreau sa intreb si eu ceva. La tura cealalta de zile fara plata am servit-o toti bugetarii, acum ar fi posibil sa ne trimita doar pe noi sau vor emita iar o hotarare sua ordonanta si vom pleca din nou toti bugetarii?

Link to comment

Totusi sa nu uitam ca asa s-a vehiculat si cu banii de mancare inainte de a fi "taiati".....ca nu vor fi "taiati". Si s-au taiat. La fel si cu concedierile ca nu vor fi disponibilizati politisti deoarece avem deficit de personal, dupa aceea a aparut "bleaga" si a spus ca suntem cu 26 % peste media europeana si iata ca vom avea si disponibilizari.

Link to comment

Ovi68, la tura cealalta de zile fara plata nu am servit-o toti bugetarii. Cei mai bugetari dintre bugetari, nu au servit-o (adica aia din parlament). La fel si cu scaderea de 25%, unde exceptiile s-au inmultit. In concluzie, nu suntem legati de ceilalti bugetari, daca este sa se intample, se va intampla.

Revenind la bani, se pare ca pt moment se vor da, se pare ca au incercat si ei marea cu degetul. Pt ca 2 si-un sfert a raportat ca starea de spirit s-a deteriorat si pt ca deja pleaca multi din sistem, iar altii cer sa se autosuspende, au ajuns la concluzia ca s-a cam atins limita de suportabilitate.

Banii prevazauti pt cheltuieli de personal sunt bugetati de la sfarsitul anului pt anul viitor, sau cel putin asa este normal. Aceste fonduri sunt prinse in bugetul acordat ministerului. Probabil, au fost mai putin prevazuti, nu stiu, nu am verificat sa vad cat a fost anul trecut si cat a fost aprobat pt 2011, dar, daca au fost mai putini bani, vinovati sunt tot grangurii din minister, care au stiut dar nu au luat masuri de taiere a salariilor de merit si excelenta. Pt cine nu stie, cine a fost prins cu aceste salarii, merge cu ele de 3 ani si pana nu se va aplica noua lege a salarizarii, va beneficia de ele in continuare. De ce nu s-a renuntat la ele? Pt ca salariul de excelenta este 50% din salariu. Cine iau aceste salarii de excelenta? Oamenii deosebiti, nu? Si atunci, nu-i mai simplu sa tai la toata lumea cate 500 lei decat de la imbuibati mai mult? Asia-s oamenii care ne conduc. Nu-i nicio surpriza, nu putea fi acest minister altfel decat restul tarii.

Link to comment

Pe la noi se aude ca pe langa cei 500 roni de la norma de hrana , s-ar da si restul de bani din norma de echipare de anul trecut si asta pana pe 10 ale lunii iulie!

 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.