Jump to content
POLITISTI.ro

Certificat de inmatriculare retinut pt. ITP expirat


mirceaanton57

Recommended Posts

Ok...dar unde pot afla daca are certif. de inmatric. retinut? posibil si nr retinute? Este vorba despre un auto recuperat din leasing despre care firma respectiva care l-a pus la vanzare nu doreste sa furnizeze detalii , spune ca a solicitat la politie date dar merge greu si nu se stie daca sa le declare pierdute sau daca numerele si talonul au fost retinute anterior recuperarii. Tot ce stiu eu este seria de sasiu pe care am verificat-o pe site-ul RAR si apare ITP expirat din 2013.Ma intereseaza acest aspect deoarece auto are motorul defect si nu doresc sa renunt la cele 30 de zile in care as putea circula cu nr. vanzatorului, pt ca daca as cumpara auto respectiv si nu as fi multumit de cum se comporta dupa repararea motorului nu as fi interesat sa il pastrez.

Din cate imi imaginez eu se poate verifica usor in evidenta politiei daca un auto are actele retinute, nu cred ca este o chestiune care se poate taragana asa cum sustine firma de leasing, de aceea va intreb, poate imi dati o idee. Unde sa ma adresez? Este chiar asa mare secret chestiunea asta incat sa nu mi se poata aduce la cunostinta ? La urma urmei vreau doar sa evit a lua tzeapa.

Multumesc!

Link to comment

Crezi ca avem 'ciunga'-n par?

Cum sa nu stie firma unde sunt actele si numerele?asta-i vrajeala/

De obicei se recupereza actele si dupa, bunul asa ca....nu umbla cu cioara vopsita!!!

  • Upvote 2
Link to comment
  • 4 years later...

Buna seara ! Daca sunt prins fara ITP , din start imi iau amenda pt. ITP + ca nu am actele la mine ( talonul ) . Ideea este ca masina nu este pe numele meu , cand trebuie predat talonul in 15 zile , imi vine tot pe adresa mea sa il predau eu , sau pe a propietarului masinii ? Va multumesc frumos !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.