Jump to content
POLITISTI.ro

Am cumparat un laptop spart


Inselatorie

Recommended Posts

Buna ziua,

Am cumparat un laptop de la o doamna de la care am mai cumparat hainute sh ptr copil (fiecare cu ce isi permite; nu ma criticati)

Mi s a spus ca nu are nici un defect cand am intrebat de defecte. Inițial pretul era de 350lei, apoi 250lei ptr ca aveau urgentă nevoie de bani.

Laptopul este un Packardbell de 1gb (parca). Pretul mi s a părut corect ptr ca m am informat pe net si cu atat se vinde. Cum mai colaborasem si a fost totul ok, am zis sa il cumpăr. Am depus banii in contul doamnei, inclusiv banii de transport prin curier. Am tot discutat pe aceasta tema si im final urma sa trimita si laptopul. Dupa o sapt de la depunerea banilor, la trimis printr o colega pe motiv ca sa nu ajungă spart prin curier. Am acceptat, m am întâlnit cu colega pe o ploaie torentiala, am luat laptopul si l am verificat acasa. Vb cu doamna pe messenger la 16.06 ptr ca m a anunțat ca va veni acea colega. Apoi cand am urcat sus in apartament, am verificat laptopul. Era f spart. Am anunțat o in scris ca e spart la ora 16.30 si ca nu il mai doresc. A fost de acord sa imi restituie banii si după lungi tratative ba ca ii da luni, ba miercuri, vineri..., nu ii mai restituie. 

Am chitanța plus convorbirea faptului ca a spus ca nu are defecte si indirect a recunoscut ca e spart cand am sesizat ca mi a trimis un laptop spart. 

Daca depun plângere la poliție, se va face ceva? Sau sa sun la protectia consumatorului? Doamna nu stiu daca are firma, stiu ca vinde si haine, lenjerii din Europa.

Eu am cumparat pe persoana fizică.

Va multumesc anticipat!

Link to comment
  • Moderator

Fapta asta nu intră în sefera de competenţă a poliţiei şi o eventuală plângere e inutilă. Pentru soluţionarea litigiului trebuie să acţionezi în instanţa persona care ţi-a vândut laptopul. 

Link to comment
  • Marius changed the title to Am cumparat un laptop spart

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.