In data de 03 10 2015 am fost oprit de politist de la rutiera mau intrebat daca am baut si leam raspuns ca da mau tastat cu echilotestu si mia rezultat 0,51 pur in aeru expirat am mers pt recoltare de singe insa nu am primit un raspuns cu valoare di singe am permisu de 8 ani nu am nici un accident si este prima data cind am permisu retinut.permisu am inteles ca este la parchet acum.ce pedeapsa poate sa mi dea si permisu pe cit timp poate sa mil retina?va multumesc
Question
liviuflorin
In data de 03 10 2015 am fost oprit de politist de la rutiera mau intrebat daca am baut si leam raspuns ca da mau tastat cu echilotestu si mia rezultat 0,51 pur in aeru expirat am mers pt recoltare de singe insa nu am primit un raspuns cu valoare di singe am permisu de 8 ani nu am nici un accident si este prima data cind am permisu retinut.permisu am inteles ca este la parchet acum.ce pedeapsa poate sa mi dea si permisu pe cit timp poate sa mil retina?va multumesc
Top Posters For This Question
3
2
2
2
Popular Days
Jan 8
3
Feb 7
3
Feb 29
3
May 9
3
Top Posters For This Question
Roby 3 posts
Marius 2 posts
iav 2 posts
Sache 2 posts
Popular Days
Jan 8 2018
3 posts
Feb 7 2016
3 posts
Feb 29 2016
3 posts
May 9 2016
3 posts
Popular Posts
iav
De vorbit la telefon când conduci, am mai auzit și văzut,dar să conduci și să consumi alcool în același timp, nu am văzut și nici nu am auzit.
paolo123
Ti-ai batut joc de limba noastra !
27 answers to this question
Recommended Posts