Jump to content
POLITISTI.ro

Anulare luare in spatiu


corina253

Recommended Posts

Salut,

Am o curiozitate instigata de o intamplare nefasta: se poate anula cumva luarea in spatiu de catre proprietarul imobilului? In cazul nefast, proprietarul a acceptat in locuinta sa o persoana nepotrivita. Persoana nu locuieste acolo, dar intre timp proprietarul a inceput sa primeasca scrisori de la firme de recuperari de bani si alte cele, nimic bun insa. 

Exista vreo forma legala, declaratie care sa se poata da si sa ii anuleze respectivului resedinta de pe adresa respectiva? Ce se poate face?

Link to comment

În ce constă „luarea în spațiu”, domiciliu, sau viză de reședință? Dacă este viza de  reședință, aceasta este valabilă doar un an și dacă proprietarul imobilului nu mai dorește, viza nu se mai prelungește. Dacă este domiciliu se rezolvă pe cale judecătorească.

Edited by iav
Link to comment

Din pacate daca persoana despre care faci vorbire nu isi schimba intre timp singur domiciliul/resedinta , sa figureze la alta adresa , singura solutie e sa obtii in instanta o hotarare judecatoreasca definitiva prin care sa nu mai figureze pe domiciliul tau . Resedinta intr-adevar expira dupa un an dar tot nu vei scapa de a primi notificarile de la firmele respective . si in cazul resedintei trebuie tot la instanta trebuie sa te adresezi dar va dura ceva timp bun pana vei obtine o hotarare.

Edited by Orbu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.