Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Instrainare autovehicul


ionut00
 Share

Question

Buna ziua,

as dori si eu o sugestie cu ce as putea face in urmatoarea situatie: In urma cu aproape un an am vandut un autoturism unei rude prin alianta si am avut o intelegere sa imi dea banii in rate in termen de 3 luni, desi nu s-a respectat termenul am tot incercat sa obtin banii usor usor cu vorba buna, din pacate inca mai am de recuperat o parte din ei si observ ca respectivul nu isi da intersesul sa rezolve problema. La momentul instrainarii am pastrat cartea masinii si cheia de rezerva deoarece urma sa facem contractul in momentul cand imi dadea toti banii. As dori sa stiu daca as putea sa ii fac plangere astfel incat sa i se retina talonul de inmatriculare deoarece am ramas cu masina pe numele meu si nu reusesc sa mai ajung la un consens cu acesta, sau ce cale legala exista pentru a rezolva problema.

Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Moderator

Între dvs. şi respectivul este vorba despre un litigiu de natură civilă. Poliţia nu are competenţe pe această ramură a dreptului. Trebuie să vă adresaţi instanţei de judecată.

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua. Vin si eu la dvs. Cu o rugaminte. Acum un an am vandut un passat, cu tot cu acte, unui pustan din Zalau fara a face un contract de v-c, crezand ca ulterior vom finaliza cu actele..acest lucru nu s-a intamplat..mai mult decat atat el a dat masina mai departe,la fel fara contract si acum a ajuns la al 3lea proprietar,la fel fara contract de vanzare cumparare..etc. si nu mai raspunde nici unul la telefon..

Eu nu mai detin nici un fel de act al masinii insa vreau sa o radiez de la Politie si de la Finante. Cum as putea sa rezolv..care e procedura? Mentionez ca am platit impozitul pe ea( sunt la zi) insa mi-au venit 2 amenzi din Viena... 

Va multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

 • 0
 • Moderator

Trebuie să vă adresaţi instanţei de judecată. Poliţia Română nu are nicio legătură cu aceste probleme.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.