- 0
Cine este vinovat in acest caz si cum este posibil sa iasa culpa comuna?
-
Similar Content
-
- 28 answers
- 4,524 views
-
Lovitura din spate cu durere constatata ulterior
By hodorfrancesco,
- accident
- aviatorilor
- (and 3 more)
- 0 answers
- 2,168 views
-
- 2 answers
- 4,324 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
GeorgeOpel
Buna seara,va rog sa ma lamuriti si pe mine in situatia mea,pentru ca nu mi se pare absolut deloc corect ce vad pana acum.
Intr-o sambata seara ma deplasam pe banda mea pe un drum national(Dn2A) in interiorul localitatii cu o viteza de aproximativ 65 km/h,nu prea regulamentar :(.
Din contrasens venea o autospeciala de politie din alt oras care nu a fost sa alimenteze si nu avea nici girofar aprins sau semnal acustic,deci nu era nici in misiune.
Pe partea dumnealui era parcato o duba.In momentul in care eu mai aveam foarte putin sa ajung in drept cu duba domnu' politist a intrat in depasire foarte larg pe banda mea,iar eu in ultimul moment,din instinct am tras stanga de volan sa-l evit,dar bineinteles ca era prea tarziu,sa intamplat intr-o fractiune de secunda,ne-am ciocnit frontal ,eu avand partea dreapta a masinii lovita,iar domnu' politist tot partea dreapta a autospecialei lovita.(am facut cu gri pozitia masinii mele dupa momentul impactului.era in aceea pozitie si pentru ca tata si alti oameni de la locul accidentului au tras masina si spre axul drumului si in spate pentru a o putea scoate pe prietena mea din masina,ea statea in fata pe locul pasagerului,aman2 am fost transportati de urgenta la spitalul judetean.)
In urma impactului eu m-am ales cu buza si nasul smulse,pleoape taiate si vas de sange spart la un ochi si am avut nevoie de o saptamana de spitalizare si inca nu stiu cat timp de recuperare,iar prietena mea o taietura de la ochi pana la gat si dupa ureche,ambele pleoape taiate.Domnu politist a avut arcada sparta.
Cine este vinovat in acest caz si cum este posibil sa iasa culpa comuna.
O situatie foarte enervanta si deranjanta este ca eu sunt sofer pe camion si de 3 ori pe saptamana incarc din bulgaria,iar permisul mi-a fost suspendat si am primit dovada pana la incheierea procesului acest lucru conducand la concedierea mea.
Au trecut 20 de zile de la accident .
Va multumesc si imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect...
17 answers to this question
Recommended Posts