Jump to content
POLITISTI.ro

Angajarea in politie din exterior


toni004

Recommended Posts

Salutare , ! Numele meu este Radu am 24 de ani, am absolivt facultatea de drept in urma cu 2 ani (evident am luat si examenul de licenta), lucrez de 4 ani de zile pentru un executor judecatoresc (in mare parte nu-mi place ceea ce fac, dar in zilele de astazi nu prea iti permiti sa faci mofturi cand ti-se ofera de munca, si nu esti nevoit sa tragi cu carca).

As dori cateva informatii de la dumneavoastra, si anume cum ma pot angaja in politie din exterior ( adica fara sa mai fac campina, pe care as putea sa o fac , dar as prefera totusi sa nu). As avea inclinatii spre combaterea traficului de droguri, informator, filaj (desi am inteles ca de filaj s-ar ocupa cei de la sri), sau la Bcco dar pana acolo am inteles ca mai e ceva de mancat. Nu sunt interesat de salariu (sunt constient ca este mic) vreau sa o fac din pura pasiune pt. ca asta imi doresc si asta imi place sa fac . As dorii cateva indrumari pe ce sa ma axez, unde sa ma duc si ce sa invat, asta pt a incerca sa evit sa ma inscriu la INM (ceea ce voi face daca nu reusesc sa intru in politie).

Imi cer scuze daca mai este un topic asemanator! Stima si orice raspuns , bun sau rau este bine venit ! Multumesc 

  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

Te înşeli dacă crezi că tu nu ai nevoie de o şcoală de poliţie. Ştiu nu eşti singurul, sunt chiar şi poliţişti care cred acest lucru. La facultăţile de drept nu se învaţă tot ce este necesar pentru a deveni poliţist. Este doar o falsă impresie a habarniştilor ce nu au idee despre ce presupune şi ce se întâmplă într-o şcoală de poliţie.

Ca să-ţi faci o idee ...

 

În concluzie, nu mai pierde vremea şi "înscrie-te" la INM. În poliţie nu avem nevoie de cei ce trăiesc cu impresia că pregătirea şi specializarea este pentru fraieri şi cred că se pricep deja la tot ce presupune munca asta. Iar tu te încadrezi perfect aici, din moment ce spui că filajele le face numai SRI-ul.

  • Upvote 5
Link to comment
  • Moderator

Ăsta e tiparul ignorantului care trăieşte cu impresia că e specialist în orice domeniu, se pricepe la orice şi poate să-şi dea cu părerea despre orice.

Link to comment
în urmă cu 7 ore, toni004 a scris:

Numele meu este Radu am 24 de ani, am absolivt facultatea de drept in urma cu 2 ani

Ai toata viata inainte. Pregateste-te pentru a fi admis in una dintre scolile de agenti de politie sau la Academia de Politie daca vrei sa devii politist. Faptul ca esti absolvent al unei facultati de drept iti va fi de folos, dar nu te va face politist peste noapte.
Nu oricine poate fi politist, dar, aproape oricine poate fi purtator de uniforma de politie. Depinde ce iti doresti!

Link to comment

Candidați ca toni004, sunt multi și nu au nicio vina. Vinovate sunt mințile luminate de la București care vor permite ca astfel de frustrați și ratați din punct de vedere profesional sa devina polițiști, peste noapte, fără niciun fel de pregătire de specialitate. Mai vinovați ca ei suntem noi, polițiștii, care le vom permite sa ne facă asta fără sa ne opunem în vreun fel. Dacă nu facem ceva din vara asta foarte multi dani004 vor fi încadrați direct din sursa externa. Unii or sa ne fie șefi și or sa ne învețe ce și cum, iar alții vor ieși cu noi în strada și va trebui sa avem o grija în plus, în loc de un coleg în care sa ai încredere ca te va ajuta la nevoie. 

  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.