Jump to content
POLITISTI.ro

Restituire certificat inmatriculare cand nu esti proprietarul auto


nicuso

Recommended Posts

sall am si eu nevoie de ajutor va rog sa imi ziceti si mie mi-a fost loat certificatul de la masina din cauza ca cauciucurile nu sunt corespunzatoare, nu sunt propietar m-ar interesa daca pot sa mai iau certificatul sau cum sa fac sa il iau ???? multumesc !

  • Downvote 1
Link to comment
  • Marius changed the title to Restituire certificat inmatriculare cand nu esti proprietarul auto

Va rog frumos sa imi raspundeti si mie la intrebare astept urgent raspunsul .M-i s-a comfiscat si mie certificatul de imatriculare acum 5 zile din cauza ca cauciucurile nu au corespuns si m-ar interesa daca ma duc si remediez defectiunea ,nu sunt propietar imi da certificatul ?

va rog frumos raspundetimi si mie la intrebare urgent !!! nu stiu ce sa fac . multumesc!

Link to comment

Calmeaza-te! Trage aer in piept si respira profunda!
Chiar daca remediezi problema, nu vei putea sa ridici tu certificatul de inmatriculare pentru ca tu nu esti proprietarul autovehiculului.
Calmeaza-te! Trage aer in piept si respira, din nou, profund!

  • Upvote 2
Link to comment

salut mi-a fost si mie cerificatul retinut de catre inspectorii de la rar din cauza cauciucurilor daca ja duc si imi pun cauciucurile si duc dovada precum ca mi-am remediat defectiunea imi da cerificatul nu sunt propietar ,sau cum sa fac sa il iau ca maine ma duc sa ii fac raru ? astept un raspuns multumesc anticipat!

Link to comment
On 29.01.2016 at 19:42, Sache a scris:

Chiar daca remediezi problema, nu vei putea sa ridici tu certificatul de inmatriculare pentru ca tu nu esti proprietarul autovehiculului.

Nu stii sa citesti? Nu am fost destul de clar?

Link to comment
  • 2 years later...

Buna ziua am o problema... fratele meu mi-a lasat masina pentru a o putea duce pe mama la medic.... datorita unui handicap necesita transport astfel el a plecat din tara iar masina a ramas la mine, zilele trecute am fost oprită de catre un echipaj, mi-au luat talonu pe baza expirării ITP-Ului el nu are cum sa vina din străinătate pana la vara... ar putea sa-mi faca o împuternicire de acolo si sa mi-o trimita printr-un curier? Sau cum as putea să-mi scot talonu ? Astept raspuns ! Multumesc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.