Jump to content
POLITISTI.ro

Retragere plangere penala de la politie pentru o agresiune


BogdanTheodor

Recommended Posts

Buna seara,

 

In urma cu trei saptamani am facut o plangere la politie cu privire la un individ care m-a agresat. Am acceptat scuzele acestuia si as vrea sa stiu cum se procedeaza mai departe. Ar trebui sa ma duc la aceiasi sectie de politie cu respectivul si sa fac o cererea de retragere a plangerii ? Sau se depune o alta declaratie conform caruia ne-am impacat ? Trebuie sa fie si el de fata , sa dea declaratie ?

 

Va multumesc din suflet !

Link to comment
  • Moderator

Trebuie să mergi la secţia de poliţie unde ai depus plângerea, iar poliţistul care se ocupă de cazul tău îţi explică ce e de făcut.

  • Upvote 1
Link to comment

Buna ziua,

 

Retragerea unei plangeri pentru  infractiunea de lovire si alte violente cum ar trebui formulata ca sa inlature si partea civila nu numai pe cea penala ?

 

Multumesc.

Link to comment
  • Member

BogdanTheodor, "revin asupra sesizarii mele din data de .... si arat faptul ca imi retrag plangerea penala si nu mai am nicio pretentie de natura civila sau penala in acest."

Edited by Alex87
Link to comment
  • Marius changed the title to Retragere plangere penala de la politie pentru o agresiune

In regula, va multumesc pentru sfaturi. S-a rezolvat cu ajutorul unui agent de politie foarte cumsecade . Dar la sfarsit a spus sa mai asteptam putin sa completeze si un proces verbal, iar dupa un minut a spus ca o sa-l completeze dansul mai incolo ca sa nu mai asteptam, imi puteti spune ce ar contine procesul acela verbal ? E o formalitate ?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.