Membru Andrei Posted January 20, 2016 Membru Share Posted January 20, 2016 Salut! Aveți idee de ce nu îmi apar citatele și videoclipurile postate pe forum? Am dezinstalat/instalat Chrome și tot degeaba. Problema se manifesta doar pe Chrome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Andrei Posted January 20, 2016 Author Membru Share Posted January 20, 2016 Am intrat acum de pe telefon, tot Chrome, acelasi cont de Gmail pentru sincronizare, insa totul functioneaza normal. Deci problema e doar de la conectarea de pe PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted January 20, 2016 Moderator Share Posted January 20, 2016 Cele mai multe probleme de acest fel sunt cauzate de ceva ce a fost salvat în memoria cache sau în datele de navigare. Dacă pagina se încarcă în mod corect şi fără probleme într-un alt browser, încearcă paşii de mai jos pentru a remedia problema din Chrome: goleşte memoria cache şi şterge cookie-urile. Chrome poate avea stocate informaţii despre site sau informaţiile contului tău, care împiedică pagina web să se încarce complet. După ce goleşti memoria cache şi ştergi cookie-urile, reîncarcă pagina web. încearcă Chrome Cleanup Tool pentru Windows. Pot exista programe nedorite pe computer care împiedică pagina web să se încarce corect. Găseşti detalii despre ce face aplicaţie aici: Chrome Cleanup Tool pentru windows. În principiu, aplicaţia care caută pe computer programele suspecte şi îţi cere permisiunea să le elimine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Andrei Posted January 20, 2016 Author Membru Share Posted January 20, 2016 Incerc diseara si cu Chrome Cleanup Tool... Doamne ajuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts