Jump to content
POLITISTI.ro

Nelamurire legata de platfus


Gaby97

Recommended Posts

Buna! Vreau sa ma inscriu anul asta la Scoala de Agenti de Poltie, numai ca as avea o mica problema si as vrea sa stiu cateva pareri. Am aflat s-ar putea sa am paltfus, asa ca am fost la un medic ortoped. Acesta mi-a spus ca exista o urma de platfus, dar care nu imi poate impiedica intrarea la o scoala de politie. Acum ideea e ca el a spus: "Asta e parerea mea, alt medic ar putea privi altfel". Tin sa spun ca scobitura piciorului este prezenta, dar nu foarte evidenta, dar, repet, se cunoaste scobitura. Voi ce parere ati avea? Ideea e ca imi doresc mult prea mult sa devin politist si nu as vrea sa ma impiedice nimic in a imi indeplini scopul. Va multumesc!

Link to comment

Noi nu suntem medici. Dacă un specialist ți-a spus "Asta e parerea mea, alt medic ar putea privi altfel", înseamnă că părerea noastră chiar nu contează.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Din pacate parerea noastra este pur parerea noastra . Numai parerea medicului de la controlul medical al unitatii recrutatoare conteaza . Daca medicul decide ca , conditia ta medicala te impiedica sa devii politist nu prea ai ce face . Repet , numai parerea medicului conteaza , degeaba iti dam noi sperante .

Link to comment
  • 2 years later...

Dupa cum scrie si in titlu as dorii sa aflu daca picior plat (platfus) gradul 1 se accepta la "VASILE LASCAR,CAMPINA" 

 

Mentionez ca medicul ortoped a scris ca nu prezint simptome si dizabilitati care sa imi poate afecta miscarea,eu practicand sportul de cand ma stiu,alergatul si sala sunt pasiunile mele.

 

Link to comment
  • 1 year later...

Buna ziua, tuturor.

Plin de suparare si anxietate va scriu aceste randuri si va rog, foarte frumos, sa ma ajutati in legatura cu o intrebare/problema care mi-a dat viata peste cap.

Am 18 ani, anul acesta voi termina liceul si de aproximativ 2 ani de zile m-am pregatit intensiv pentru a intra la Academia De Politie Alexandru Ioan Cuz. Intr-adevar, greseala imi apartine pentru ca nu m-am informat dinainte, dar neavand probleme cu sportul si fiind capabil sa execut traseul in sub 2:30 de minute, nici nu mi-a trecut prin cap ca am platfus.

Acum o saptamana, am descoperit ca s-ar putea sa am platfus si am mers la spitalul militar din judet, unde un domn, putin cam grabit, mi-a spus ca "nu am nicio sansa" cu picioarele mele ( sa ma fac inteles, nu este ceva grav, se observa scobitura, doar ca nu este atat de proeminenta si presupun ca depasesc acele 10 grade care sunt trecute la plansa medicala).

Aceasta veste mi-a adust o extraordinare suparare si desgust fata de viata, fiindca inca de mic copil, visul meu era de a ajunge politist, ofiter!

Acum ca imi stiti povestea, va rog sa ma lamuriti, va rog, in legatura cu o intrebare.

Pot sa intru la subofiteri cu platfus? Pot sa trec viza medicala?

Din auzite de la cei care au intrat/ sunt politisti mi s-a spus ca ori este o sansa de 50-50, ori ca nu ai "treaba", ori si ori. ( am auzit chiar si basme, eleva care a trecut de vizita de la judet si chiar si de cea de la Bucuresti).

Inca o data, conditia mea nu este grava, as putea sa spun spre medie sau chiar scazuta.

Link to comment
  • Member

Din cate stiu, nu este nici un specialist in acest domeniu pe forumul acesta care sa iti poata raspunde.

Tot unui medic trebuie sa te adresezi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.