Buna, am si eu niste intrebari legate de spray-ul cu piper. Am 2 astfel de spray-uri cu piper(KO PFEFFER 50 ml. - Dispersant) si sunt umpic confuz. Spray-urile le am strict pentru autoaparare + pt. caini.
Am voie sa port spray-ul cu mine pe strada?
Am voie sa port spray-ul la curea in port-spray sau nu e voie la vedere?
Am voie sa intru cu spray-ul in port spray in magazine sau trebuie dat jos tot timpul? Stiam ca nu e voie in cluburi sau locatii de gen.
Daca sunt vazut cu port spray-ul la curea de politisti ce as pati sau mai bine zis ma iau la intrebari?
O intrebare extra: Ce tip de spray foloseste politia romana? Ce producator?
Daca puteti raspunde la intrebari cu numar in fata ar fi perfect.
Rog sa raspunda doar politistii, vreau ceva clar, nu vreau sa merg pe risc cu raspunsuri de la necunoscutori sau cunoscatori incerti.
Multumesc!
ATENTIE!!!
Te rog sa citesti cu atentie Regulamentul acestui forum si sa nu mai deschizi topicuri noi pentru subiecte deja arhidiscutate, cand poti continua discutia acolo. Acest topic se inchide.
Question
sorinu26
Buna, am si eu niste intrebari legate de spray-ul cu piper. Am 2 astfel de spray-uri cu piper(KO PFEFFER 50 ml. - Dispersant) si sunt umpic confuz. Spray-urile le am strict pentru autoaparare + pt. caini.
O intrebare extra: Ce tip de spray foloseste politia romana? Ce producator?
Daca puteti raspunde la intrebari cu numar in fata ar fi perfect.
Rog sa raspunda doar politistii, vreau ceva clar, nu vreau sa merg pe risc cu raspunsuri de la necunoscutori sau cunoscatori incerti.
Multumesc!
Te rog sa citesti cu atentie Regulamentul acestui forum si sa nu mai deschizi topicuri noi pentru subiecte deja arhidiscutate, cand poti continua discutia acolo. Acest topic se inchide.
1 answer to this question
Recommended Posts