Jump to content
POLITISTI.ro

Suspendare decont transport


adydaniel

Recommended Posts

Buna ziua.....stiti ceva despre asta?

 

Comunicat BT Mehedinti Frontiera - decontare cheltuieli transport   |  13-01-2016

Stimați colegi, în urma informărilor primite din teritoriu și zvonurilor lansate de reprezentanții altor organizații sindicale, cu privire la faptul că în perioada imediat următoare vor fi sistate drepturile privind decontarea cheltuielilor de transport polițiștilor ce execută serviciul la sectoarele poliției de frontieră situate pe raza județului Mehedinți vă comunicam următoarele:

În urma discuției purtate cu dl. cms. șef Cumpănașu Iliuță - Imputernicit Șef I.T.P.F. Timișoara, am fost informați că începând cu data de 15.01.2016 se suspendă acordarea acestor drepturi pentru polițiștii ce au primit acest drept după data reorganizării din anul 2011 și care au fost mutați la cerere la sectoarele unde își desfășoară în prezent activitatea.

Totodătă am fost asigurați că acest drept este doar suspendat temporar până la modificarea legislației si ca nu se vor declanșa cercetări administrative asupra polițiștilor în scopul recuperării sumelor acordate anterior datei de mai sus, măsura a fost luată ca urmare a unor precizări  primite de la Direcția Financiara a M.A.I.

Mentionam ca Sindicatul Național al Agenților de Poliție a demarat încă din anul 2015 demersuri pentru modificarea H.G. 1292/2003 privind acordarea drepturilor de transport pentru polițiști, de asemeni vom urma toate procedurile legale pentru a se beneficia în continuare de acest drept.

Recomandăm membrilor de sindicat care au nelămuriri sau cărora le vor fi afectate aceste drepturi să contacteze reprezentanții S.N.A.P. pentru consiliere respectiv declanșarea demersurilor pentru a se beneficia în continuare de aceste drepturi.

De asemenea vă asigurăm de întregul nostru sprijin și de faptul că S.N.A.P. luptă in continuare pentru drepturile dumneavoastră legale și vom proceda permanent la informarea cât mai obiectivă și transparentă a membrilor de sindicat.

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.