Jump to content
POLITISTI.ro

Asociaţia antidrog AMA - A.M.A.?


sandulache90
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Ma numesc, Lucian Sandulache, si de curand am deveneit membru asociatiei antidrog Ama cu acte in regula. As dori sa imi spuneti daca se poate ce atributii si drepturi avem in calitate de agenti/membrii ai asociatiei? Uitandu-ma pe internet am vazut diverse chestii si m-au suparat putin eu fiind foarte bucuros de reusita mea. Cum am putea spre exemplu la depistarea unui delicvent cu substante interzise asupra lui lua masuri, ce pasi trebuie urmati pentru a nu incalca legea ?!

 

 • Downvote 4
Link to comment
 • Catalin changed the title to Ce atributii si drepturi avem in calitate de membrii ai asociatiei antidrog AMA?
 • Moderator

Ai dreptul sau obligaţia să-ţi plăteşti cotizaţia.

Aceea asociaţie este una de activişti. Este o entitate privată. Poţi să-ţi faci şi tu una la fel, care să zică în statut că va combate traficul de diamante sau materiale radioactive sau orice altceva doreşti. E dreptul tău sau al oricărui cetăţean. Se numeşte dreptul la liberă asociere.

Acele asociaţii sunt înfiinţate în general de nişte oameni cu mult timp liber, ce îşi fac nişte insigne aspectoase şi le flutură pentru a impresiona pe cei creduli.

Practic din punct de vedere legal nu obţin niciun drept în plus faţă de un cetăţean ce nu este membru al asociaţiei.

Îmi rău să te dezamăgesc, dar nu e deloc vreo mare reuşită să te înscrii într-o asociaţie.

Link to comment

Fără sa mă informez am intrat in AMA iar dupa într-un târziu m-am documentat. Deci sa inteleg daca as cunoaste pe cineva care detine si vinde orice tip de drog fie de risc sau de mare risc trebuie sa urmez la fel calea legală: Sa mă duc la cea mai apropiată sectie de politie si sa depun o sesizare?!

 

Link to comment
 • Moderator

Corect.

Oamenii de la asociaţia aia, deşi au insigne şi tot felul de acareturi, sunt nişte activişti. Ei combat traficul de droguri, crima organizată, corupţia şi orice altceva doresc, prin şedinţe, simpozioane şi alte asemenea activităţi "educative". 

 

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator
 • Solution

Această asociaţie "antidrog" e în mare parte o adunătură de şarlatani şi inchipuiţi, care îşi confecţionează şi poartă tot felul de insigne, legitimaţii şi însemne ce lasă impresia celor ignoranţi, naivi şi creduli că e vorba de o instituţie a statului. În realitate ei au aceleaşi ocupaţii şi "drepturi" pe care le au şi activiştii ONG-urilor pentru salvarea câinilor comunitari. Mai mult, am văzut în conducerea acestui ONG publicată pe website-ul lor şi un individ ce a intrat aici susţinând că e poliţist, dar în realitate el doar un impostor penibil care se visează poliţist, un găinar local al primăriei ce se străduieşte din toate puterile să pară şi el un poliţist autentic.

 • Upvote 3
Link to comment

va mulțumesc frumos pentru toate informațiile oferite. Voi preda in cel mai scurt timp posibil "legitimatia". Sunt un tânăr cu idealuri mari si nu as vrea sa îmi creez probleme din cauza unor prostii.

 

Link to comment
 • Moderator

Nu îţi vei crea nicio problemă, ci doar vei contribui cu sume de bani pentru bunăstarea celor ce conduc asociaţia respectivă.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 1 year later...

Buna ziua/seara , recent mi s-a propus sa ma inscriu la Asocitia de lupta Antidrog A.M.A , am cautat pe site-ul lor informatii dar nu prea am gasit nimic , poate ma puteti ajuta cu niste informatii.

In aceasta asociatie , sunt platit sau cotizez eu la ei cu bani ?

In ce consta a fi membru acolo , stiu ca imi dau o insigna si o legitimatie , ce pot eu sa fac in calitate de membru ? investighez ma infiltrez printre ei si apoi declar la politie tot ce stiu , sau doar particip la intalniri si discutii despre cum oprim traficul de ori si ce?

Si daca e dezamagitor sa ma inscriu , unde pot lucra in domeniul antidrog/criminalistica pentru guvern , dar care implica sa ma ocup de investigare infiltrare sau pur si simplu aplicarea legii in acest domeniu ?

Va multumesc anticipat.

Cu respect. 

Link to comment

Citește postările anterioare! Vei fi nimic, cu insigna și legitimație, pe banii tai. Aceasta asociație nu are nicio legătura cu Poliția Romană ori cu MAI. Nu te lasă păcălit!

Daca vrei sa devii polițist, poți sa te înscrii la examenele de admitere la cele doua scoli de agenți de politie sau la Facultatea de poliție. După ce devii polițist poți sa ajungi sa lucrezi la structura care se ocupa cu ce te interesează pe tine.

Link to comment
 • 4 years later...

Cu respect, as dorii si eu o informatie daca se poate.

Urmeaza sa depun cerere pentru A.M.A Antidrog si as vrea sa stiu cu aproximatie care este valoarea cotizatiei anuale .

Va multumesc frumos!

Link to comment
 • Marius changed the title to Asociaţia antidrog AMA - A.M.A.?
 • Moderator

Această aşa-zis "Asociaţie antdrog AMA" nu are absolut nicio legătură cu poliţia, sunt nişte impostori, care caută să înşele, profitând de necunoştinţa unor creduli. O adunătură de indivizi care prin minciuni îşi arogă o falsă identitate şi competenţă, vrând să pară ceea ce nu sunt. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.