Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbare "titlu membru" cont politisti.ro


dell

Recommended Posts

Buna seara. Sunt membru al politisti.ro de mai multi ani, de cand eram in Scoala de Politie. Zilele trecute am vazut la contul meu ca la sectiunea "titlu membru" apare Junior. Intrebarea mea este pentru a trece la urmatorul nivel, ce ar trebui sa facem? Multumesc. O seara linistita si fara evenimente!

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

Titulatura contului de membru se acordă în mod automat de softul forumului în funcţie de numărul postărilor, astfel:

Începator - 0 postări
Junior - 15 postări - un punct 
Forumist - 50 postări - două puncte
Loial - 250 postări - trei puncte
Devotat - 500 postări - patru puncte
Senior - 1000 postări - cinci puncte

După 1500 de postări, membrul îşi poate alege/completa un titlu personalizat (în pagina cu setările contului apare o rubrică unde poate completa/modifica acest titlu).

 • Upvote 6
Link to comment

Salut,

Am fost politist timp de 12 ani si urmaresc cu interes site-ul Politisti.ro, dar din pacate nu mi-am facut cont pana acum deoacrece nu am simtit ca este necesar. Acum lucrez pentru o companie care asigura securitatea Delegatiei Uniunii Europene din Riad, Arabia Saudita, dar in suflet am ramas tot politist pentru ca nu este usor sa pleci dintr-o unitate ca aceea in care am lucrat (SIAS) si sa nu mai simti ca inca apartii. Intr-un final mi-am facut cont pe Politisti.ro, pentru ca vroiam sa imi vand Glock-ul meu unui alt politist, dar am constatat ca nu am dreptul sa postez in categoria Buy,Sell or Trade daca sunt memebru Incepator sau Junior. Acum ma gandesc ca ar fi trebuit sa-mi fac cont mai demult pe site... sau sa fac 50 postari ca sa pot avansa spre titulatura de Forumist?... Dar nu imi sta in caracter sa vorbesc doar de dragul de a vorbi. Care ar fi solutia?

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Principalul scop al acestui forum este să ne ajutăm între noi, tocmai pentru că nimeni nu le ştie pe toate. Cu siguranţă există anumite domenii sau probleme unde un membru are mai multă experienţă sau ştie mai multe decât alt membru. În schimb dacă alegem să rămânem secretoşi şi nu suntem dispuşi să ne ajutăm între noi, măcar cu un sfat ori o părere, atunci nu mai putem discuta despre un echilibru. Acesta este motivul pentru care în secţiunea de vânzări-cumpărări a forumului au acces numai cei ce sunt activi pe forum. Această regulă/restricţie are exact rolul de a-i descuraja pe cei ce au procedat exact ca tine, respectiv cei ce sunt interesaţi doar să-şi rezolve problemele lor, dar nu sunt dispuşi să-i ajute pe ceilalţi.

 • Upvote 4
Link to comment

Pai de crezi ca doar eu îmi rezolv o problemă si nu încerc sa ajut un coleg să-și achizitioneze o arma la un pret avantajos pentru el? Sau îi ajutam numai pe cei de la reprezentata Glock, să-si vândă pistoalele la ce pret vor ei?

Edited by konstantin26
Link to comment
 • Moderator

Nu ai înteles ideea. Implică-te si tu în discutii, împărtăseste din experienta ta celorlalti membri activi si în acest fel îi ajuti pe ceilalti si te vei integra în această comunitate. Dacă alegi să postezi doar atunci când ai nevoie, înseamnă că nu-ti pasă deloc ci urmăresti doar interesul propriu. Asta e ideea, nu nici vorbă de "ajutor" pe cei de la Glock, pentru că nu le face nimeni reclamă.

Link to comment

Salut,

Chiar îmi doresc sa-mi ajut fostii colegi si prietenii care mai sunt încă in sistem, si chiar o sa încep un thread cu tema, de ce nu poate ca un politist român cu o pregătire profesionala si chiar psihică mult mai bună decât a altor contractori de pe afară, sa meargă într-un contract de protecție in zonele cu un grad ridicat de risc, fără să-si piarda locul de munca de acasă (vezi SPP). Cred ca asa s-ar rezolva foarte multe probleme din viata polițist, in special partea financiara dar nu numai, ci si o mai buna intelegere a conceptului de politist sau apărător al legii, deoarece acolo iei contat cu foarte multi profesionisti.

Am inteles ce vroia sa spună Cătălin, dar poate ca nu m-a inteles el pe mine, de aceea a ales sa mă admonesteze cu privire la întrebarea pusa de mine.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.