Cristian245 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Salut! Daca am terminat dreptul (stiinte juridice) la universitatea bucuresti, se pot echivala creditele sau anii cu cei de la drept din cadrul Academiei? Multumesc 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sache Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Am un coleg care urmeaza cursurile Academiei de Politie, la FR, si i-au fost echivalate unele examene, deoarece anterior a absolvit cursurile unei facultati de drept. Nu stiu daca acest lucru este valabil si in cazul formei de invatamant la zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian245 Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Indiferent ca termina fr sau zi , tot subinspector va fi cand va termina facultatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted January 8, 2016 Moderator Share Posted January 8, 2016 Probabil că nu realizezi, dar replica ta e ceva de genul: Tu întrebi: Cât e ceasul? Cineva îţi răspunde, spunându-ţi cât e ceasul. Iar tu adaugi o replică de genul: Apa e udă! Cerul e albastru! etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts