Jump to content
POLITISTI.ro

Politisti.ro in Media

Postare recomandată

Publicat

Este putin spus simpatic. Este adevarata fata a politistilor si daca cei care sunt angajati sa arate realitatea ar face acelasi lucru s-ar schimba imaginea politiei insa la noi reactia este alta de aceea suntem denigrati. Felicitari !!!

Publicat

E un pas inainte in schimbarea opiniei publice asupra politistilor.

Publicat

Puteti sa scrieti in continuare moderatorilor Antena 3 la adresa politisti@antena3.ro. Faceti cunoscute neajunsurile si mizeria in care ne zbatem. Lumea trebuie sa cunoasca adevarata fata a politistului roman nu cea tendentioasa promovata de habarnisti din media.

• Apreciez 3
Publicat

foarte bun. sunt convins ca toti ne regasim in acele cateva minute al videoclipului, care graieste un mare adevar. felicitari administratorilor pentru realizarea clipului. foarte bun

Publicat

Si la mine este postat pe facebook, cei care aveti conturi distribuiti mai departe si sugerati si cunoscutilor sa faca la fel.

Publicat

foarte tare clipul, l-am postat si pe blogul meu, sper sa il vada cit mai multa lume. Poate reusim prin forte proprii, din nou :naughty:, sa mai imbunatatim imaginea noastra.

Am in plan sa-mi fac un poster pe care sa il afisez la birou, cu aceleasi cuvinte din clip.

Toate bune. :emo-yessir:

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Asa ca fapt divers ... sa stiti ca in acel clip se vad cel putin doi colegi ce sunt membri activi pe acest forum. :naughty:

Si nu este vorba de mine.

Publicat

Cine sunt vedetele? Nu de alta dar au contribuit la ceva care, pe mine unul m-a atins. :emo-yessir:

Publicat

felicitari...sper sa-l fi vazut cat mai multi oameni care nu sunt in sistem...ma regasesc ...

asta e pentru cei care considera ca politia romana e brutala

ce-mi plac cum rezolva rusii situatiile de genu asta!!

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Tyropol2000 este vorba despre cei doi politisti ce apar in descinderea de pe la min. 1.20 unde "rumanca" aia zice ceva de genul "usor, usor ... ho, ho ... usor domn'e, cel luati chiar asa'n halu asta". Cei doi politisti de acolo, cel ce il tine pe tuciuriu jos si cel care-l incatuseaza si-l ridica de jos, sunt membri activi ai acestui forum. Dar nu-mi cere sa-ti spun nickname-ul lor, daca doresc vor spune ei, daca nu, trebuie sa le respectam alegerea de a ramane anonimi. Crede-ma pe cuvant ca sunt membri activi aici pe forum. :clip:

Publicat (modificat)

Bravo! Frumos realizat clipul, poate prin astfel de imagini se reuseste schimbarea opiniei publice in favoarea noastra, si comentariile sunt bine alese.Felicitari realizatorilor! Si pentru imaginea noastra putem si noi sa facem cate ceva in fiecare zi, daca convingem macar un om in fiecare schimb ca acesta este este rolul nostru eu zic ca intr-un timp scurt lumea ne va privi cu alti ochi! Felicitari inca o data!

Modificat de ionut72
Publicat

Deosebit de real clipul. Ma bucur ca sunt coleg cu cineva care a muncit atat pentru imaginea institutiei pe care o iubim, desi ea nu ne iubeste...

Vreau sa va propun ceva, si sper ca nu este off topic.

Fratilor, cand mai insotiti gunoaie cu catuse la maini si este presa de fata, nu le mai ascundeti fetele, nu ii mai lasati sa isi traga glugi pe cap sau hainele sa nu fie filmati. Nu aveti de ce sa le protejati identitatea. Catusele la spate si cu fata descoperita. Sa ii vada lumea sa stie de cine sa se fereasca. Sunt pe domeniul public, asa ca presarii pot sa ii filmeze. Catusele trebuiesc acoperite (deh, pudoare de hot) de meclele sa li se vada. Am observat o tendnta de a alerga printre ziaristi cu hotii, si de a le ascunde fata. Nu e de mirare ca ziaristii ne critica ca protejam infractorii....sau imaginea lor...

Astept pareri..

• Apreciez 3
Publicat

Mda si eu sunt de acord. Sa stiti ca in alte tari (ex. Columbia) politia se "lauda" cu infractorii pe care ii prind si de obicei ii ataseaza pentru o "poza de grup" eventual impreuna cu captura de droguri, daca exista. Mi-e mi-ar placea sa le vad mutrele infractorilor plini de pudoare.

• Moderator
Publicat

@rommel

tot ziceau aia "blea, blea"... era vreo somatie, ceva? :ner:

Publicat

@rommel

tot ziceau aia "blea, blea"... era vreo somatie, ceva? :ner:

habar n-am ..da hotarati baietii...sunt curios daca in rusia e vreun politist cercetat disciplinar ca ar fi sifonat vreo jigodie ... :hmmmt:

Publicat

Felicitari pentru video..foarte bun,simplu si la obiect!

Respect!

:emo-yessir:

Publicat (modificat)

Mda si eu sunt de acord. Sa stiti ca in alte tari (ex. Columbia) politia se "lauda" cu infractorii pe care ii prind si de obicei ii ataseaza pentru o "poza de grup" eventual impreuna cu captura de droguri, daca exista. Mi-e mi-ar placea sa le vad mutrele infractorilor plini de pudoare.

Si politistii de pe la noi se mai lauda din cand in cand cu unii din cei pe care ii prind. Se intampla prin vara lui 2007 daca imi aduc bine aminte ( eu sunt cel cu tricoul albastru). L-am aratat lumii si nu i-am ascuns nici fata.

Modificat de Viorake
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)
:emo-yessir: In cazul asta: Felicitarile mele! Modificat de Tyropol2000
Publicat

Videoclipul este peste orice remarca, fie ea buna sau rea.

Cuvintele sunt "alese" excelent.

Bravo!

Tot respectul Politistilor. Fie ca "judecata" sa nu va fie luata de jigodiile din parlament, ci sa ramaneti cum ati fost si pana acum.

:emo-yessir:

Publicat (modificat)

Felicitari pentru VIDEOCLIP...dar trebuia sa se spuna ale cui sunt cuvintele sau macar sursa.

@ dorian

"Am in plan sa-mi fac un poster pe care sa il afisez la birou, cu aceleasi cuvinte din clip".

Cuvintele sunt luate de pe un alt site.

Modificat de radusandu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.