Jump to content
POLITISTI.ro

Politisti.ro in Media


Viorake

Recommended Posts

Este putin spus simpatic. Este adevarata fata a politistilor si daca cei care sunt angajati sa arate realitatea ar face acelasi lucru s-ar schimba imaginea politiei insa la noi reactia este alta de aceea suntem denigrati. Felicitari !!!

Link to comment

Puteti sa scrieti in continuare moderatorilor Antena 3 la adresa politisti@antena3.ro. Faceti cunoscute neajunsurile si mizeria in care ne zbatem. Lumea trebuie sa cunoasca adevarata fata a politistului roman nu cea tendentioasa promovata de habarnisti din media.

 • Upvote 3
Link to comment

foarte bun. sunt convins ca toti ne regasim in acele cateva minute al videoclipului, care graieste un mare adevar. felicitari administratorilor pentru realizarea clipului. foarte bun

Link to comment

Si la mine este postat pe facebook, cei care aveti conturi distribuiti mai departe si sugerati si cunoscutilor sa faca la fel.

Link to comment

foarte tare clipul, l-am postat si pe blogul meu, sper sa il vada cit mai multa lume. Poate reusim prin forte proprii, din nou :naughty:, sa mai imbunatatim imaginea noastra.

Am in plan sa-mi fac un poster pe care sa il afisez la birou, cu aceleasi cuvinte din clip.

Toate bune. :emo-yessir:

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

Asa ca fapt divers ... sa stiti ca in acel clip se vad cel putin doi colegi ce sunt membri activi pe acest forum. :naughty:

Si nu este vorba de mine.

Link to comment

felicitari...sper sa-l fi vazut cat mai multi oameni care nu sunt in sistem...ma regasesc ...

asta e pentru cei care considera ca politia romana e brutala

ce-mi plac cum rezolva rusii situatiile de genu asta!!

 • Upvote 4
Link to comment
 • Moderator

Tyropol2000 este vorba despre cei doi politisti ce apar in descinderea de pe la min. 1.20 unde "rumanca" aia zice ceva de genul "usor, usor ... ho, ho ... usor domn'e, cel luati chiar asa'n halu asta". Cei doi politisti de acolo, cel ce il tine pe tuciuriu jos si cel care-l incatuseaza si-l ridica de jos, sunt membri activi ai acestui forum. Dar nu-mi cere sa-ti spun nickname-ul lor, daca doresc vor spune ei, daca nu, trebuie sa le respectam alegerea de a ramane anonimi. Crede-ma pe cuvant ca sunt membri activi aici pe forum. :clip:

Link to comment

Bravo! Frumos realizat clipul, poate prin astfel de imagini se reuseste schimbarea opiniei publice in favoarea noastra, si comentariile sunt bine alese.Felicitari realizatorilor! Si pentru imaginea noastra putem si noi sa facem cate ceva in fiecare zi, daca convingem macar un om in fiecare schimb ca acesta este este rolul nostru eu zic ca intr-un timp scurt lumea ne va privi cu alti ochi! Felicitari inca o data!

Edited by ionut72
Link to comment

Deosebit de real clipul. Ma bucur ca sunt coleg cu cineva care a muncit atat pentru imaginea institutiei pe care o iubim, desi ea nu ne iubeste...

Vreau sa va propun ceva, si sper ca nu este off topic.

Fratilor, cand mai insotiti gunoaie cu catuse la maini si este presa de fata, nu le mai ascundeti fetele, nu ii mai lasati sa isi traga glugi pe cap sau hainele sa nu fie filmati. Nu aveti de ce sa le protejati identitatea. Catusele la spate si cu fata descoperita. Sa ii vada lumea sa stie de cine sa se fereasca. Sunt pe domeniul public, asa ca presarii pot sa ii filmeze. Catusele trebuiesc acoperite (deh, pudoare de hot) de meclele sa li se vada. Am observat o tendnta de a alerga printre ziaristi cu hotii, si de a le ascunde fata. Nu e de mirare ca ziaristii ne critica ca protejam infractorii....sau imaginea lor...

Astept pareri..

 • Upvote 3
Link to comment

Mda si eu sunt de acord. Sa stiti ca in alte tari (ex. Columbia) politia se "lauda" cu infractorii pe care ii prind si de obicei ii ataseaza pentru o "poza de grup" eventual impreuna cu captura de droguri, daca exista. Mi-e mi-ar placea sa le vad mutrele infractorilor plini de pudoare.

Link to comment

@rommel

tot ziceau aia "blea, blea"... era vreo somatie, ceva? :ner:

habar n-am ..da hotarati baietii...sunt curios daca in rusia e vreun politist cercetat disciplinar ca ar fi sifonat vreo jigodie ... :hmmmt:

Link to comment

Mda si eu sunt de acord. Sa stiti ca in alte tari (ex. Columbia) politia se "lauda" cu infractorii pe care ii prind si de obicei ii ataseaza pentru o "poza de grup" eventual impreuna cu captura de droguri, daca exista. Mi-e mi-ar placea sa le vad mutrele infractorilor plini de pudoare.

Si politistii de pe la noi se mai lauda din cand in cand cu unii din cei pe care ii prind. Se intampla prin vara lui 2007 daca imi aduc bine aminte ( eu sunt cel cu tricoul albastru). L-am aratat lumii si nu i-am ascuns nici fata.

Edited by Viorake
 • Upvote 1
Link to comment

Videoclipul este peste orice remarca, fie ea buna sau rea.

Cuvintele sunt "alese" excelent.

Bravo!

Tot respectul Politistilor. Fie ca "judecata" sa nu va fie luata de jigodiile din parlament, ci sa ramaneti cum ati fost si pana acum.

:emo-yessir:

Link to comment

Felicitari pentru VIDEOCLIP...dar trebuia sa se spuna ale cui sunt cuvintele sau macar sursa.

@ dorian

"Am in plan sa-mi fac un poster pe care sa il afisez la birou, cu aceleasi cuvinte din clip".

Cuvintele sunt luate de pe un alt site.

Edited by radusandu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.