Jump to content
POLITISTI.ro

Competenta politist

Postare recomandată

Publicat

Buna seara.Am facut o plangere penala pentru marturie mincinoasa si abuz in serviciu impotriva unui expert contabil judiciar .In plangere am mentionat si faptul ca sumele mentionata de expert in expertiza nu corespund cu cele existente in contabilitatea societatii  la care s-a facut expertiza.Parchetul a transmis dosarul spre cercetare la Politie.Va rog sa-mi comunicati care departament din cadrul Politiei are competenta sa cerceteze un asemenea caz avand in vedere ca e vorba totusi de niste documente contabile.Biroul de investigatii criminale are competenta sa se pronunte asupra unor conturi si documente contabile?Am inteles ca politistul trebuie sa se subodoneze procurorului indrumator insa acesta avea mai intai sa-si verifice competenta si in cazul in care nu se considera competent sa trimita cauza inapoi la procuror penru ca acesta sa-l trimita la organul competent.Mentionez ca am solicitat sa fie preluate actele contabile reale de la societate si sa fie confruntate cu afirmatiile expertului.Mai mentionez ca insusi politistul la audieri a mentionat ca nu e de competenta lui si ca va trimite cauza inapoi la Parchet,dupa care a intocmit un referat in care a invocat autoritatea de lucru judecat din instanta civila(din dosarul in care expertul a facut expertiza) si astfel a fost data ordonanta de clasare. Va multumesc.

• Moderator
Publicat

Şi care e întrebarea/nelămurirea?

Cu ce te putem ajuta noi?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.