Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere pentru cei cu studii inafara Romaniei


RCMP

Recommended Posts

Buna ziua,

As fi interesat in a participa la examenele de admitere a Academiei de Politie sau a Scolii de Pregatire a Politiei de Frontiera Oradea. Intors de curand in Romania, as dori sa aflu daca sunt eligibil pentru a sustine probele de admitere avand in vedere ca toate studiile mele, incepand cu gimnaziul, sunt facute inafara tarii (Canada). Doresc sa stiu care dintre diplomele obtinute acolo (eu avand liceul si diploma de licenta) ar trebui sa le traduc & legalizez aici si eventual care dintre foile matricole din liceu sau din facultate sunt necesare.

De asemenea, avand mutarea deja facuta in Romania, sunt curios sa aflu, in cazul in care o copie a cazierului este necesara, cum ar trebui sa procedez pentru a o obtine, dat fiind faptul ca sunt plecat de la varsta de 12 ani din tara. Ar trebui sa contactez autoritatile canadiene pentru a imi furniza datele cazierului sau pot sa il solicit direct aici?

Va multumesc anticipat 

  • Downvote 4
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.