Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere pentru cei cu studii inafara Romaniei

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

As fi interesat in a participa la examenele de admitere a Academiei de Politie sau a Scolii de Pregatire a Politiei de Frontiera Oradea. Intors de curand in Romania, as dori sa aflu daca sunt eligibil pentru a sustine probele de admitere avand in vedere ca toate studiile mele, incepand cu gimnaziul, sunt facute inafara tarii (Canada). Doresc sa stiu care dintre diplomele obtinute acolo (eu avand liceul si diploma de licenta) ar trebui sa le traduc & legalizez aici si eventual care dintre foile matricole din liceu sau din facultate sunt necesare.

De asemenea, avand mutarea deja facuta in Romania, sunt curios sa aflu, in cazul in care o copie a cazierului este necesara, cum ar trebui sa procedez pentru a o obtine, dat fiind faptul ca sunt plecat de la varsta de 12 ani din tara. Ar trebui sa contactez autoritatile canadiene pentru a imi furniza datele cazierului sau pot sa il solicit direct aici?

Va multumesc anticipat 

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

Mai există o discutie similară, dar nu o găsesc acum. Revin cu o postare după ce o găsesc.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.