Jump to content
POLITISTI.ro

Documente radiere, scoatere de la impozit in urma unui accident

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

In primul rand va urez un an nou cat mai bun si fara incidente!

In noaptea de 31 decembrie am suferit un accident grav, in urma unei pene din mers, pe drumul dinspre Predeal spre Rasnov. Din fericire am scapat doar cu niste zgarieturi si eu si sotia mea. In urma interventiei politiei/Smurd/etc au fost intocmite, printre altele, si urmatoarele documente:

- Autorizatie de reparatie

- Proces verbal (avertisment) in care sunt trecute conditiile accidentului cu mentiunea legata de pana.

- Proces verbal de interventie la descarcerare in care este scris ca masina a suferit daune 80%, si sunt trecute si o parte din acestea, din care reiese ca masina nu mai poate fi condusa (ex: roata dreapta spate rupta).

Alte mentiuni:

- Masina se afla in prezent la tara la parintii mei, in curte.

- Nu detin in acte niciun garaj, teren, etc.

- Ne gandeam sa o vindem cu totul, dupa ce gasim o firma care se ocupa cu dezmembrari etc.

Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarele probleme:

1. Ce documente imi sunt necesare pentru a putea scoate masina de la plata impozitului (daca acest lucru este posibil)? Am domiciliul in Bucuresti.

2. Pentru radierea din circulatie, am gasit pe forum ca se poate face si cu ajutorul unui certificat de distrugere. Va rog sa-mi spuneti daca firma catre care (teoretic) as vinde masina avariata trebuie sa-l elibereze, si/sau ce alte documente mai sunt necesare de la acestia. Practic, ce trebuie sa fac ca sa pot radia masina in cazul de fata?

3. Este posibil sa recuperez si banii pe RCA si vigneta?

Multumesc!

PS: multa sanatate si mii de multumiri domnului agent U. M. de la Politia Predeal, pentru tot ajutorul acordat si pentru faptul ca a fost un om extraordinar si dincolo de atributiile legale!

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Referitor la documentele necesare pentru a scoate masina de la impozit, trebuie să te interesezi la Primărie. Politia Romană nu are absolut nicio legătură cu acest aspect.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.