alicevirtopeanu Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Buna seara! Imi pare rau daca subiectul a mai fost adus in discutie dar am o neclaritate cu privire la controlul medical. Unde trebuie facut acesta? Ma refer inainte de controlul propriu zis pentru admitere. Sunt in clasa a x a si as vrea sa stiu de pe acum daca sunt apta din punct de vedere medical. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epsilon Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Controlul medical se poate face la IPJ-ul de care apartii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BGeorge Posted December 31, 2015 Membru Share Posted December 31, 2015 Controlul medical se face la centrul medical al MAI din judetul tau. Daca ai intrebari despre o anumita problema iti vor raspunde, dar nu cred ca poti sa faci acolo o vizita medicala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alicevirtopeanu Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts