Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa achizitionez o masina


Alexm98

Recommended Posts

Vreau sa cumpar o masina iar persoana respectiva spune ca nu este proprietar pe carte si ca masina este a cumnatului si a luat-o el. I-am propus sa vina cumnatul lui sa facem actele dar spune ca e plecat. Iar certificatul fiscal spune ca mi-l trimite el. E vreo problema daca imi vinde el masina chiar daca nu are CVC intre el si cumnatului? Am nevoie de sfaturi urgent pt ca in 2 zile vreau sa ma duc sa o iau. Masina e super. 

Va rog sa-mi spuneti daca sunt probleme daca semneaza el si nu cumnatul sau

Link to comment
  • Moderator
12 minute în urmă, Alexm98 a scris:

Va rog sa-mi spuneti daca sunt probleme daca semneaza el si nu cumnatul sau

Tu meriti masina aia! Ia-o urgent, sa nu scapi asemenea chilipir!!! :D

Dupa tine, ar fi vreo problema???

Link to comment
  • Moderator

Deci tu ne spui că vrei să cumperi o maşină de la cineva care nu este proprietarul acelei maşini. E ca şi cum eu aş încerca să-ţi vând Statuia Libertăţii din New York. Dacă ţi-aş spune că apariţine unui cumnat de-al meu, tu ai fi dispus să-mi dai vreo sumă de bani şi să semnezi cu mine vreun contract de vânzare-cumpărare? Chiar vorbeşti serios?

Link to comment
  • Moderator

Lucru amestecat miroase a ...tzeapa! Daca e om serios, aduce imputernicire notariala de la proprietarul legal al masinii! Mi se pare ciudat totusi sa vanda o masina tocmai in perioada sarbatorilor, cand este dificil sa obti certificatul fiscal, sa faci RAR-ul etc. Pe de alta parte, daca pretul este exagerat de bun in raport de piata, asta ar trebui sa fie un semnal de alarma (defectiuni, acte incomplete etc) Poate suntem noi prea suspiciosi (defect profesional!) insa nu m-as hazarda la o astfel de achizitie!

Imi imaginez ca iti doresti masina si poate ti se pare ca ratezi un chilipir, insa gandeste logic, nu doar cu inima!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.