MariusAdrian Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Buna! Daca dupa ce termin scoala de agenti de politie, fac si dreptul, o sa obtin o promovare? Multe cunostinte mi-au spus ca da, insa vreau sa stiu raspunsul unui politist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator danpin Posted December 24, 2015 Moderator Share Posted December 24, 2015 Ar fi ideal ca mai intai sa treci de admiterea la acea scoala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 20val Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 (edited) Da,primesti,un loc in dosarul de cadre,unde se pastreaza toate documentele absolventului,de la initierea dosarului de a candida la concursul Scolilor de politie, pina la pensie. Edited December 25, 2015 by 20val 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Neamtu93 Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Din cate am inteles, daca ai studii superioare si ai functia corespunzatoare studiilor .... primesti un spor de 25 % .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 andreiutzu332 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Buna seara , daca fac dreptul 4 ani la stat bugetat si apoi dau la o scoala ( Campina ) ce pot urma in cadrul politiei ca meserie ? Am 20 ani la momentul actual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ScanBlu Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Vei desfasura activitati ca agent de politie urmare a absolvirii Scolii de Agenti Campina. Facultatea nu te va ajuta direct la intrarea in politie pe filiera scolii de agenti de politie (ci doar ca si cultura generala), insa te poate ajuta ulterior sa poti participi la concursuri de trecere in corpul ofiterilor de politie. Insa tine cont si de faptul ca si foarte multi din agentii de politie actuali au facultati absolvite (peste 50%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MariusAdrian
Buna! Daca dupa ce termin scoala de agenti de politie, fac si dreptul, o sa obtin o promovare? Multe cunostinte mi-au spus ca da, insa vreau sa stiu raspunsul unui politist.
5 answers to this question
Recommended Posts