Jump to content
POLITISTI.ro

Eficienta in gasirea unui telefon


teomar95

Recommended Posts

Buna seara! Aseara mi s-a furat telefonul, am mers astazi la sectie si am depus declaratie, am dus factura si codul IMEI. Mi s-a spus ca sunt sanse de 80% sa-mi fie gasit telefonul, dar ca va dura ceva timp pana sa fie aprobata cererea mea. Am tot auzit de cazuri in care telefonul nu a mai fost gasit, deoarece ori nu se aproba inceperea localizarii, ori nu se lua in considerare de la inceput plangerea. As dori sa stiu daca este intr-adevar asa sau daca exista sanse sa imi recuperez telefonul, chiar si dupa mai mult timp, asa cum mi s-a spus la sectie. Mi-as dori sa cred ca il voi recupera totusi, avand in vedere ca am dus toate actele necesare. Nu astept un raspuns cert, pentru ca stiu ca nu depinde de dvs., dar comparativ cu alte cazuri, vreau sa stiu care este eficienta si seriozitatea cu care se trateaza (si eventual se si rezolva) un astfel de caz, indiferent de valoarea obiectului furat (in cazul telefonului meu, acesta avea un pret destul de ridicat). Va multumesc anticipat pentru raspuns si va urez sarbatori fericite!  

Link to comment
  • Moderator

În astfel de cazuri, locarizarea nu depinde de poliţie. Aprobarea aceea o dă procurorul, iar localizarea efectivă se face de către unul dintre serviciile de informaţii. Partea proastă este că dacă unora dintre aceştia li se pare că nu merită, nu se impune, costurile sunt prea mari, etc cel care este blamat şi înjurat va fi poliţistul şi poliţia, pentru că cetăţeanul intră în contact doar cu poliţistul. Deşi alţii sunt cei ce decid, poliţia şi poliţistul sunt cei ce încasează oprobiul cetăţeanului.

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.