Jump to content
POLITISTI.ro

Permis expirat pierdut si suspendat


alexyaalexya

Recommended Posts

in urma cu 5 ani am avut un acident usor, itb ma lovit eu fiind stationat..Am fost la acidente usoare -suspenandu-mi permisul,,am facut contestatie si cu foaia de grefa am fost si am ridicat permisul de la udriste ,,am fost plecata din tara in acest timp,permisul mi a expirat ,tot odata la m si pierdut,,am scos analizele medicale ,,am platit taxa la cec cu buletinu ,am fost la pipera sa ridic si eu permisul, si mi sa spus ca am permisul suspendat si nu mia loat niki un act..pe adresa nu mi a venit nici o citatie precum sa predau permisul acum 5 ani cand sa intamplat..intrebarea mea e ce trebuie sa fac sa pot sa-mi ridic permisul??

Link to comment
  • Moderator

Trebuie să mergi la judecătoria unde ai depus contestaţia, iar de acolo să obţii o copie după hotărârea rămasă definitivă a instanţei. Iar cu aceea hotărâre trebuie să mergi la ghişeul unde ai dus certificatul de grefă, pentru a-ţi clarifica situaţia permisului de condcere.

Link to comment
  • Marius changed the title to Permis expirat pierdut si suspendat

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.