Jump to content
POLITISTI.ro

Acuzata de tentativa de furt


GEANINA123

Recommended Posts

Buna ziua ,ieri noapte ma aflam la munca intr-un supermarket din bucuresti si prostia mea a fost sa i-au de pe raft un obiect care era desfacut fiind curioasa sa aflu ce este.. bineinteles ca l-am pus la loc inapoi asa cum l-am gasit din nou pe raft ...dupa care agentii de la securitate au chemat politia spunandu-le ca eu am furat acel obiect in final am ajuns la politie am fost interogata si dezbracata pe de o parte sa vada daca respectivul obiect este la mine a vazut ca respectivul obiect nu se afla in posesia mea si mi  s-a deschis dosar penal pentru tentativa de furt :)))...vreau sa stiu si eu ce se intampla daca nu am avut pana acum asa ceva si s-ar spune ca e prima abatere...??? V-a aparea in cazierul judiciar ?? Ce pot sa patesc??

  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

Se vor efectua cercetări, iar în funcţie de probele administrate se stabileşte dacă există sau nu vinovăţie etc. urmând ca un magistrat să pronunţe o decizie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.