Jump to content
POLITISTI.ro

Redeschidere dosar penal art 335 alin 4


RalphD

Recommended Posts

Am si eu o intrebare am primit o citatie ca sunt chiemata intr-un dosar cu obiectul confirmare redeschidere dosar penal art 335 alin 4. Dar nu am avut nici un dosar penal , nu am data declaratii pe nicaieri , ce sa fie oare , aveti idee . Multumesc.

Edited by Marius
Obligatoriu titlul trebuie să reflecte conţinutul topicului
Link to comment
  • Moderator

Trebuie să oferi mai multe informaţii dacă vrei să primeşti un răspuns. Aşa nici noi nu avem cum să ne dăm seama ori să ştim despre ce povesteşti.

Link to comment

Acum ceva timp am primit o citatie de la politie , despre un dosar art 244, dupa 2 zile tot de la politie a venit cineva si mia luat citatia si a zis ca o sa fiu chiemata alta data i-am lasat nr de tel. dar totusi m-am dus la politie la data si ora scrisa pe citatie macar sa aflu despre ce e vb. Ofiterul de serviciu nu a stiut sa-mi spuna , tot acelasi raspuns am primit ca o sa fiu chiemata alta data. M-am gandit ca o fi o greseala.

Acuma primesc o citatie ca sunt chiemata la judecatorie in calitate de intimat , nu inteleg ce inseamna si nici art 335 alin 4. cu acest obiect,

are vreo legatura ? daca da nu era normal sa fiu din nou chiemata la politie sa mi se spuna despre ce e vb ? sa-mi ia declaratie ? ma trimite direct la judecatorie.

Link to comment

Scuze era corect spus chemata...  am cautat si site si tot aia scrie ca si in citatie . Inteleg a am avut deschis un dosar penal cineva a depus plagere impotriva mea, si acuma instanta cere redeschiderea lui corect ? Dar ce nu inteleg eu , cum am ajunt sa fiu chemata la judecatorie fara sa stiu ce dosar am avut , pt ce am fost acuzata. Nu era normal sa dau si eu o declaratie ? Sau macar sa mi se spuna cine ce a avut cu mine pt ce mia depus plangere ?

Daca cineva se duce la politie si face o plagere impotriva cuiva , acea persoana care este acuzata, nu are dreptu sa stie ce acuzatii i se aduc ? nu are dreptu sa dea o declaratie in apararea sa, este trimisa in judecata asa pur si simplu. Cei de la politie asa procedeaza nu se mai fac audieri , verificari ,

Eu cand ma duc acolo ce fac ? Nu am nimic in apararea mea , ce sentinta pot primi ?

Link to comment
  • Member

O ”parte” dintr-un dosar, a făcut contestație la soluția procurorului. De aia ai calitatea de intimată, adică  ”Parte într-un proces care se află în situația unui pârât în caz de recurs sau în altă cale de atac”.

Nu se dă sentință împotriva cuiva ci se hotărăște dacă soluția procurorului este admisă sau se redeschide dosarul pt. completarea urmăririi penale.

Edited by coosstti
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.