Jump to content
POLITISTI.ro

Redeschidere dosar penal art 335 alin 4

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Am si eu o intrebare am primit o citatie ca sunt chiemata intr-un dosar cu obiectul confirmare redeschidere dosar penal art 335 alin 4. Dar nu am avut nici un dosar penal , nu am data declaratii pe nicaieri , ce sa fie oare , aveti idee . Multumesc.

Modificat de Marius
Obligatoriu titlul trebuie să reflecte conţinutul topicului
  • Moderator
Publicat

Trebuie să oferi mai multe informaţii dacă vrei să primeşti un răspuns. Aşa nici noi nu avem cum să ne dăm seama ori să ştim despre ce povesteşti.

Publicat

Acum ceva timp am primit o citatie de la politie , despre un dosar art 244, dupa 2 zile tot de la politie a venit cineva si mia luat citatia si a zis ca o sa fiu chiemata alta data i-am lasat nr de tel. dar totusi m-am dus la politie la data si ora scrisa pe citatie macar sa aflu despre ce e vb. Ofiterul de serviciu nu a stiut sa-mi spuna , tot acelasi raspuns am primit ca o sa fiu chiemata alta data. M-am gandit ca o fi o greseala.

Acuma primesc o citatie ca sunt chiemata la judecatorie in calitate de intimat , nu inteleg ce inseamna si nici art 335 alin 4. cu acest obiect,

are vreo legatura ? daca da nu era normal sa fiu din nou chiemata la politie sa mi se spuna despre ce e vb ? sa-mi ia declaratie ? ma trimite direct la judecatorie.

Publicat

Scuze era corect spus chemata...  am cautat si site si tot aia scrie ca si in citatie . Inteleg a am avut deschis un dosar penal cineva a depus plagere impotriva mea, si acuma instanta cere redeschiderea lui corect ? Dar ce nu inteleg eu , cum am ajunt sa fiu chemata la judecatorie fara sa stiu ce dosar am avut , pt ce am fost acuzata. Nu era normal sa dau si eu o declaratie ? Sau macar sa mi se spuna cine ce a avut cu mine pt ce mia depus plangere ?

Daca cineva se duce la politie si face o plagere impotriva cuiva , acea persoana care este acuzata, nu are dreptu sa stie ce acuzatii i se aduc ? nu are dreptu sa dea o declaratie in apararea sa, este trimisa in judecata asa pur si simplu. Cei de la politie asa procedeaza nu se mai fac audieri , verificari ,

Eu cand ma duc acolo ce fac ? Nu am nimic in apararea mea , ce sentinta pot primi ?

• Membru
Publicat (modificat)

O ”parte” dintr-un dosar, a făcut contestație la soluția procurorului. De aia ai calitatea de intimată, adică  ”Parte într-un proces care se află în situația unui pârât în caz de recurs sau în altă cale de atac”.

Nu se dă sentință împotriva cuiva ci se hotărăște dacă soluția procurorului este admisă sau se redeschide dosarul pt. completarea urmăririi penale.

Modificat de coosstti

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.