Jump to content
POLITISTI.ro

Tulburarea linistii publice, cand se sanctioneaza?


nutzaalex
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua,

Eu sunt chirias intr-un bloc iar batranul de sub mine ma ameninta pe mine si pe colegii mei de apartament ca va chema politia pentru ca il deranjam noaptea, nu este vorba de galagie sau de muzica sau de petreceri, noi nu avem covor deasupra parchetului in camera unde doarme dansul si el sustine ca facem prea multa galagie mutand singurul scaun din acea camera pe suprafata de parchet. La inceput am spus, ok ne pare rau si o sa inercam sa nu mai facem atat de multa galagie, insa dansul a inceput cu amenintari de genul nepotul meu lucreaza la politie. Mie mi se pare penibil avand in vedere ca si noi avem vecini pe langa noi care asulta muzica noaptea sau dau televizorul atat de tare incat poti sa intelegi ce spun aia de la talkshouri noaptea insa nu ne plangem. Azi pe un coleg de apartament l-a oprit din a iesi din bloc pentru a merge la lucru, timp in care a continuat cu tot felul de amenintari. Nu s-a mai plans nimeni ca mutam scaune noaptea si sunt satul de atacurile directe si indirecte pe care le face, exista vreo posibilitate prin care putem lua amenda pentru tulburarea linistii publice daca nu facem galagie? pentru un "mutat de scaun"? Banuiesc ca si daca vine nepotul sau nu poate chiar asa sa faca abuz de putere si sa ne dea amenda?

Edited by nutzaalex
Link to comment

Exista in comert bucati rotunde de pasla de diferite dimensiuni care se pot atasa (lipici) la picioarele scaunelor, meselor cu rolul de a proteja parchetul si impotriva zgomotelor.
Nu e mai simplu la a rezolva problema care deranjeaza vecinii? Dupa ce rezolvati problema, anuntati si vecinul (faptul ca e batran nu are nici o importanta).

Link to comment
  • 1 year later...

Buna seara, 
In ceea ce priveste tulburarea linistii publice si ma refer aici la un restaurant ce tulbura linistea publica, cel putin 3 nopti pe saptamana, mi-ar fi de mare folos sa aflu urmatoarele aspecte:
1. poate politia OPRI sursa tulburarii linistii publice si anume muzica?
2. poate politia CERE oprirea muzicii?
3. se poate sanctiona tulburarea linistii publice de mai multe ori in aceeasi noapte, la acelasi eveniment? - ma refer la muzica la intensitate mult prea mare

Intreb aceste lucruri deoarece la acest moment, la sesizarile mele ref la tulburarea linistii publice de restaurantul ce se afla la mai putin de 50 m de casa mea, soseste politia, aplica o sanctiune si pleaca, muzica ramanand la intensitate mare pana dimineata.
Pentru organizatorii petrecerilor amenda de 200 (maxim 500) lei e apa de ploaie, iar noi ramanem sa asteptam sa se termine petrecerile pentru a ne putea odihni. 

Multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.