Jump to content
POLITISTI.ro

Masina inmatriculata in Franta luat talon


AlinaV

Recommended Posts

Buna, 

Cu vreo 5 luni in urma conduceam masina unchiului meu cand am fost oprita de politie si rugata sa arat actele la control. Masina avea verificarea expirata de cateva zile. Talonul a fost luat de catre domnul politist + o amenda si am primit o adeverinta prin care puteam sa conduc masina pentru urmatoarele 15 zile. TInand cont de faptul ca unchiul meu are domiciliul in Franta, mi s-a adus la cunostiinta ca talonul va fi trimis acolo. Nu mi s-a dat nici un termen pana cand se va face asta, doar s-a luat talonul. Au trecut deja 5 luni de zile in care am dat telefoane la politie si am rugat sa fiu instiintata macar daca talonul a plecat spre Franta sau nu si inca nu am primit nici un raspuns. As dori sa stiu ce pot face pentru a afla orice fel de informatie legat de problema aceasta. Cum as putea sa primesc talonul inapoi ? Verificarea ar putea sa fie facuta la noi in tara sau va fi obligat unchiul meu sa duca masina in Franta pentru asta? 

Multumesc, 

Alina

Link to comment
  • Moderator

Are importanţă, să ştim către ce unitate de poliţie te îndrumăm.
Trebuie să depui o cerere/petiţie scrisă (preferabil o recomandată) la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş - Servicul Rutier (Timişoara, Bulevardul Take Ionescu, nr. 44-46), dacă vrei să primeşti un răspuns concret.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.